Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaa25

ochrzcić?

Polecane posty

ochrzcić córkę mimo tego że ja nie jestem katoliczką, problemem :mój mąż bo on jest katolikiem, no i nie możemy się dogadać córcia ma już dwa lata, oboje z mężem się szanujemy tylko w tym przypadku nie możemy dojść do porozumienia

Gość ochrzcij
dla swietego spokoju

Gość bdvfvuhvu
w moim np przypadku jest tak że ja jestem ateistka, mój facet katolikiem a dziecka nie ochrzcimy, w przyszłości samo zdecyduje co do wiary

to zalezy jak bardzo jesteś anty...wiesz,chrzest nie boli,a dziecko gdy dorośnie samo zdecyduję...albo pójdzie dalej katolową drogą albo unieważni ten chrzest

Gość ochrzcij
bdvfvuhvu- z jednej strony masz racje ale nie boisz sie ze na twoje dzieckom beda ludzie krzywo patrzec?

Gość ochrzcij
pisze tak bo sama mam problem a mianowicie syna ktory w tym roku ma isc do komunii a ochrzczony jest jedynie z wody :(

Gość ochrzcij
tyle ze my oboje nie chodzimy do kosciola nawet w swieta no ale swietujemy co roku czyli robimy wyzerke nic poza tym :(

Gość ochrzcij
Artefakt.... to zalezy moja matka nie chodzi od lat do kosciola ale jest oburzona ze nie ochrzcilam dzieci i boje sie jej reakcji bo czuję ze to bedzie totalna porazka jak moj syn nie pojdzie do komunii :(

Gość ochrzcij
tak jak doradzilam autorce tak samo ja chce to zrobic tylko i wylacznie dla swietego spokoju ale mam tez problem ze chrzestnymi byloby jeszcze znosnie gdyby nie to ze trzeba potem "bydlo" nakarmic nie mam sily :(

Gość bdvfvuhvu
a co mnie obchodzi zdanie ludzi??? nic, to jest życie mojej rodziny i to czy jakaś "miła" starsza pani będzie na mnie krzywo patrzeć to mnie nic a nic nie interesuje

Gość ochrzcij
bazienka...masz racje w sumie ale powiedz czy ty masz dziecko?

Gość ochrzcij
mam w dupie te cala materialna otoczke bo akurat niczego mu nie brakuje : )

Gość ochrzcij
bdvfvuhvu- ciebie moze nie obchodzi ale nie boisz sie ze inne dzieci beda krzywo patrzyly na twoje dziecko? ja sie tego tez boje :(