Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CzujeZetoKoniec

ŻAL , moja kobieta woli impreze z koleżankami niż weekend ze mną

Polecane posty

Gość CzujeZetoKoniec

Miedzy mną a moją kobieta dzieli nas 200km.. możemy widywać się tylko w weekendy i średnio widujemy się tak co 2 tygodnie.. ostatni raz widzieliśmy się własnie 2 tygodnie temu, dzisiaj jej dałem propozycje by się umówić na weekend... a ta do mnie, że ona by chciała z koleżankami (które ma nacodzien!!) wyjsc do klubu... NO JA PIERDOLE! rozumiem, gdybym mial ja na codzine, caly czas bysmy sie widywali, ze raz na miesiac np by mogla wyjsc z kolezankami, no ale w takiej sytuacji? do tego ja za 2 tygodnie nie moge (sprawy wyższej rangi) a ona do mnie, ze no to trudno.. czyli co kurwa, moze jakby nie patrzec czekac kolejne 3 tygodnie, dodac juz 2 ktore minely to 5 tygodni przerwy.. i to ma byc kurwa zwiazek?? co to za kobieta, ktora wybiera wyjscie na dyskoteke z kolezankami niz weekend z facetem, ktory mieszka 200km od i rzadko go widzi ehhhh po prostu brak słow na was

Gość centuri@n
co to za kobieta, ktora wybiera wyjscie na dyskoteke z kolezankami niz weekend z facetem, ktory mieszka 200km od i rzadko go widzi taka , co już szuka innego :)

Gość CzujeZetoKoniec
czuje, ze powinienem skonczyc ten smutny zwiazek, bo to chuj nie zwiazek! laska sie mną bawi i ma na mnie wyjebane, zapewne nie czuje nic powazniejszego A JA JAK GŁUPI ZA NIĄ LATAM!! moglbym doslownie co tydzien jeździć te 200km pociagami do niej chocby na jedną noc a ta wybiera sobie kurwa dyskoteke z kolezankami jebac szmaty

Gość automatic only
typowe zachowanie kobiet zrozum w końcu, ze one nie znają uczucia "milosc" dla kobiety wazne sa kolezanki, pieniadze, pieski, ubrania, sex i gdzies tam na samym koncu 'facet' wcale mnie nie dziwi jej zachowanie, po co jej weekend ze SWOIM facetem skoro moze pojsc na dyskoteke, upić sie z kolezankami i wyrywać nowych? takie sa dzisiejsze kobiety, nic na to nie poradzisz

Gość AgnieszkaSuroweczka
Ona Cie nie kocha.. przestań o niej myśleć i proponować spotkania a najlepiej zerwij znajomość, nie warta jest Ciebie..

Gość moje pytanie
nie wiem po co ona z tobą jest skoro tak postępuje. Może żal jej Ciebie? A powiedz mi po co tkwisz w tym związku wiedząc, że ona CIę nie kocha?

Gość hahahahahahaahhhahahaha
Przynajmniej jedna ma poukładane jak należy w głowie. Co to ma byc? Pan chce i Laska musi leciec? A spadaj na szczaw! Poza tym czasy niewolnictwa się dawno skończyły, więc to nie jest TWOJA KOBIETA.

Gość CzujeZetoKoniec
Pan chce i laska leci.. ??? człowieku ty widzisz co piszesz? my jesteśmy parą.. nie widzieliśmy się już od dwóch tygodni a Ty mi pierdolisz, że "pan chce i laska lec?" co za idiota.. do tego mówie, za 2 tygodnie ja nie mogę i to z poważnego powodu a nie kurwa z powodu "bo ide z kolegami na piwo" a ona woli dystkoteke z kolezankami niz spotkanie ze mna.. no kurwa az mnie serce boli i krew zalewa ktos pytał, wiec po co z nia jestem skoro ona mnie nie kocha? hmm pewnie po to bo ja ją kocham.. niestety

Gość moje pytanie
no to lepiej jak najszybciej to zakonczyc, po co się męczyć? A skąd wiesz co ona robi na tych dyskotekach? czemu nie poprosi żebyś z nią szedł? Ile wy macie lat? po 18????

Gość CzujeZetoKoniec
nie.... ja mam 22 a ona 24 no widzisz ona mi nie proponuje wsolnych wypadów na disco ona woli sobie sama z psiapsiółami ja bym z chęcia zakończył ten smutny związek bo tylko się mecze ALE NIE POTRAFIE, po prostu ja kocham i nie potrafie tego zakonczyc..

Gość moje pytanie
jesteś w dobrej sytuacji, nie masz jej na codzień, więc będzie Ci troche łatwiej. Nie rozumiesz, że ona cię nie kocha? Nie rozumiem po co Ci daje nadzieje. Albo może ona nie wie co to znaczy kochać.. Jedno jest pewne, musisz sobie układać życie bez niej. Jest wiele kobiet na świecie, które będą szanowały Twoje uczucia i będą chciały spędzać z Tobą każdą wolną chwilę;) będzie dobrze

Gość u to sie usmialem
buaha a która kobieta wie co to znaczy kochać :D:D? kazda kobieta patrzy tylko na siebie, na zabawe itp.. nie znaja pojecia milosc do faceta

Gość moje pytanie
nie oceniaj wszystkie przez pryzmat jednej.

Gość Rx
Moja Była dziewczyna również od pewnego momentu się zmieniła próbowałem z nią wielokrotnie rozmawiać ale nie chciała . Zawsze była dla mnie na 1 miejscu to moja pierwsza miłość ale od kąt powiedziałem co do niej czuje że ją kocham i mi na niej zależy zmieniała się z miesiąca na miesiąc . I tak cierpiałem Tygodniami ale starałem się dalej bo ją kocham i chciałem żeby była szczęśliwa . Ale coraz częściej wolała spędzać czas ze znajomymi niż ze mną a mieszkaliśmy jakieś 40 km od Siebie dla mnie to nie odległość zawsze znalazł bym czas i pojechał bym do niej ale właśnie Ona wolała spotykać się ze znajomymi i chodzić na dyskoteki niż spędzić pare godzin ze mną. Po za tym okłamała mnie 3 razy już i nie wiem czy już jej wierzę .Miałem już dosyć mimo że ją kochałem Odszedłem bo to za bardzo bolało i męczyło .

Gość gość
na bank ma innego na boku współczuje autorze jesteś zdradzany

Gość Michałłł
Znajdź se d**ę bliżej. bo ona na tej imprezie to się dobrze zabawi. Już tego możesz być pewien.

Gość gość
wyczuła twa zaborczość i skreslila cie z listy potencjalnych ojcow jej dzieci

Gość gość
to jest temat z 2010 roku panowie i dziewczyny