Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniołek prosi o rade

zakłopotana,bo niewie co powiedzieć

Polecane posty

wiem, że takich pytan jest setki, ale niewiem co powiedziec znajomej, ja sama juz sie w tym pogubiła. zaczne od poczatku, co wiem. okres mial 31 sierpnia, ale krótszy niz zwykle bo skonczyl sie jej 4 wrzesnia, cykl ma regularny 27 dniowy, wczesniej jej okres trwał od 6 do 7 dni. *8 wrzesnia kochała sie z chłopokiem i skończył w środku. Mozliwe,że cos z tygo będzie?

ciekawe czy ty masz pelno, bo jak narazie z tego co widzialam to nikomu sensownie nic nie napisalas

o co chodzi, kakim numerem 3?? napisz, bo naprawde nie wiem dopiero przyszłam i sobie czytam

Gość barabarabab
tak bydzie z tego dziecko, albo dwa dziecka, albo nawet 3...

ja pierdole...a co Cie obchodzi, LUDZIE KOBIETY CZY WY WIECIE CO TO DO KURWY NEDZY TEST CIĄZOWY I LEKARZ GINEKOLOG, jak ja nie wiedzialm to kupilam test i poszlam sie zbadac a nie wypisywalam na forum takie pierdy do chuja pana won do lekarza i won z forum z takimi pytaniami, bo juz normalnie wymiekamy tu wszyscy

mylalam,że na tym forum sa normalne ludzie, ale watpie, jak macie byc takie bezczelneto lepiejwogóle nikomu nic nie odpisujcie. tu calkiem o coś innego chodzi

ja seryjnie nie rozumiem, mamy do chiolery 21 wiek, testów ciążowych od pyty za grosze doslownie mozna kupic, albo po prostu isc do ginka, to lepiej napisac na forum, skad dziewczyno mamy wiedziec czy jestes w ciązy czy nie...co my lekarze jestesmy, nie, wiec nie zawracaj glowy takimi pytaniami, kochalam sie 3 dni temu czy moge byc w ciazy, sama sobie odpowiedz na to pytanie, jak doroslas do uprawiania seksu to powinnas wiedziec to i owo