Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzena:@

Toksyczny mąż.

Polecane posty

Gość koral koralowy
Ty idz zeby pomoc sobie w ten sposob, zeby nabrac odwagi i uwierzyc w siebie, ale zeby bylo dobrze to ON MUSI SIE LECZYC Powiedz mu normalnie, jest mi tak ciezko z toba zyc, ze musze isc pogadac z lekarzem, bo nie widze przyszlosci dla nas i chcialabym bardzo zebys poszedl ze mna, jesli ci na nas zalezy Nie placz, nie krzycz Tylko popros go i podaj powody Odwolaj sie do jego sumienia uczuc cokowliek zreszta znasz go i wiesz co moze zadzialac

Gość kura bura
podaj mi do niego maila napiszę do nie go, że widziałam jak ciebie bije i zagrożę mu że powiem o wszystkim na policji. Macie jakieś okno na ulicę?

Gość Mink
Kochana ratuj siebie i dziecko, nie wierz w to , że się zmieni. Ja wiem to z własnego doświadczenia. Żyję w takim związku 15 lat. Był moim pierwszym i jedynym facetem, a cały czas mnie podejrzewał o zdrady. Na początku małżeństwa od razu musiałam zrezygnować z kontaktów z przyjaciółkami, bo nie miałam wystarczająco czasu dla niego, był zazdrosny o wszystkich. Na studia jak jeździłam zaoczne to już w piątek były nerwy bo w sobotę muszę jechać do szkoły i od razu zaznaczał, że z dzieckiem nie zostanie. Był to dla mnie horror. Kiedy wybraliśmy się na imprezę to na drugi dzień zawsze był problem , bo na kogoś się patrzyłam. Nikt z rodziny nie wiedział, że tak jestem traktowana, wstyd mi było się przyznać. Do pracy też nie chciał mnie puścić, bo powiedział, że on sobie nie wyobraża, żebym miała jakikolwiek kontakt z mężczyznami. Ubrania jak kupowałam to tylko te, które on zaakceptował, w spódnicy chodzę bardzo rzadko, bo zaraz jest pytanie dla kogo tak się wystroiłam. W pewnym momencie doszło do tego, że nie mogłam wyjść nawet z dzieckiem na plac zabaw . Twierdził, że jestem jego własnością i ciągle musiałam mu przysięgać, że go kocham i że z nikim innym nie byłam. Cała moja rodzina odeszła na boczny tor, bo on nie chciał tam jeździć a i mnie nie bardzo wolno było tam jeździć. mogłabym wiele na ten temat pisać, jak ma ktoś też tego typu problem to z chęcią porozmawiam, bo wiem co to znaczy. Po prostu horror!!!!!!!!!!! Nie życzę nikomu takiego życia i teraz wiem, że tłumaczenie, że to dla dobra dziecka się wytrzymuje to największy błąd, bo odbiło się to na psychice mojego dziecka. Teraz jest wybuchowe , agresywne i na pewno lepiej byłoby dla wszystkich jakbyśmy się wcześniej rozstali. Dziecko widziało nieraz jak mnie wyzywał, jak płakałam, krzyczałam, jak mnie szturchał, po nocach budził i robił awantury. Tylko,że on nie krzyczał, on to wszystko mówił i robił na spokojnie, to ja nie wytrzymywałam i wpadałam w szał. Ratuj dziewczyno siebie i swoje dziecko. Powodzenia

Gość ewi83
ja mam dokladnie tak samo! dwoje dzieci w wieku 5 i 4 lata męża wariata...jedyne co mi sie udalo wywalczyc to alimenty bo nie dosc ze jestem niewolnikiem i wiecznie ponizana wyzywana popychana to jeszcze on sobie chodzi i robi co chce przepija wszystkie pieniadze .rozwodu nie dostalam bo sędzina stwierdzila ze sa male dzieci ze trzeba sie starac ze on chce sie zmienic ( bo w sądzie oczywiscie udawal kochajacego ideala) Najgorsze jest w tym wszystkim to ze nie mam zadnej pomocy, rodzicow nie mam..jestem sama z tym wszystkim i nie mam sie nawet jak wyprowadzic od niego bo sie nie utrzymam mimo ze pracuje bo mieszkanie wynajmujemy .. ale strasznie go nienawidze!! jestem 6 lat po slubie i dziwie sie ze jeszcze nie zwariowalam..Mam nadzieje ze uda mi sie od debila kiedys uwolnic bo szkoda tych dzieci ktore zawsze najbardziej cierpia :( za kazdym razem kiedy przychodze z pracy sto pytan z kim sie spotkalas ? a patrzal ktos na Ciebie ? napewno bylas z kim s w aucie ..spoznie sie 5 minut mam awanture ,przyjde za wczesnie tez jest zle , zarzuca mi ze jestem zla matka mimo ze on ciagle pije i wogole sie nie interesuje ani dziecmi ani domem...poprostu porazka :(

A ja mam dwóch mężów i nigdy nie wiem który będzie na mnie czekał jak wrócę z pracy do domu czy normalny czuły facet czy wariat którego wszyscy i wszystko denerwuje . Chore te sytuacje są ale też nic z tym nie robię każdy mi mówi ze już pora go pogonić a mi go szkoda ze taki głupi jest a i że nie będzie miał gdzie mieszkać .