Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfaasfsda

ktoś mi wyjaśni te dane policyjne?

Polecane posty

Gość sdfaasfsda

Sposób popełnienia zamachu: trucie gazem 41 (33) zażycie trucizny 30 (20) zażycie środków nasennych 199 (84) uszkodzenie układu krwionośnego 156 (124) inne samookaleczenie 227 (172) rzucenie się z wysokości 408 (272) utopienie się 108 (62) powieszenie się 4.265 (3.751) rzucenie się pod pojazd 81 (66) zastrzelenie się 46 (45) inny sposób 352 (210) Nie zawsze można ustalić przyczynę zamachu - tak było w 2.807 (2.377) zdarzeniach.

te bez nawiasu to liczby zarejestrowanych prób a te w nawiasach to próby dokonane czyli zgony...ja w policji nie robię ale w straży i mamy podobne prowadzone statystyki...

Gość TAK TO JEST JAK SIE MATOŁY
pchają dopsiej szkoly i nie radzą sobie z prostymi zadaniami hahahaa

Gość skryty normalny facet
w ch0j nieustalonych sposobów popełnienia samobójstwa, przez co dane ustalone stanowią ok. 2/3 całości :o

Gość sdfaasfsda
w nawiasach to liczba facetów

Gość sdfaasfsda
i te liczby przedstawiają tylko udane próby - nie ma nigdzie danych o skuteczności poszczególnych metod :O

Gość sdfaasfsda
co mi się rzuciło w oczy to to że panie przodują w użyciu środków nasennych, ale ogólna liczba samobójstw z ich użyciem jest bardzo niska - to by wskazywało na to, że cholernie ciężko jest się zabić tabletkami :O właśnie szkoda że nie ma podane ile jest prób z użyciem tabletek - założe się że multum