Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Hej mam na imie anka mam ENDOMETRIOZRE. Zaczne od nowa polowie stycznia dostałam mesiaczke była dziwna bolał mnie brzuch ta miesiaczka trwała 16 dni wkoncu poszłam do gin ale oczywiscie kiedy go poczebuje to go nie było poszłam rano a pocałowałam klamke nio to poszłam do lekarza rodzinnego i powiedziała co i jak i ałtomatycznie dostałam skierowanie do szpitala pojechałam po poludniu to trafiłam na druga zmiane i zpretesia mnie przyjeli po zbadaniu stwierdziła z faktycznie mam durze krwawienie i przyjeła mnie do tego szpitala to było w piatek a w sobote dostałam ból brzucha i trafiłam na stół zoperowali mnie i po trzech miesiacach z nów trafiłam do szpitala i dowiedziałamze mam endomtrioze i dostałam tabletki orgametril w maju a do pazdziernika mam je brac i zastanawiam czy dostane reguralne miesiaczki i czy bez bólu pomuscie mi bo czasmi w nocy si budze zalana potem i mam czeste bóle błowy. Pomocy

Najpierw naucz się składać zdania:o Ortografia się kłania:o Wiesz co to są znaki przestankowe i do czego służą? :o

Gość bomba_bomba
No widzisz niestety jedynie na złośliwość forumowiczek możesz tu liczyć. Ja niestety nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie :( Może się ktoś tu znajdzie kto bez złośliwości Ci pomoże.... ------Kokojambo------- Ty na pewno jesteś alfa i omegą, gratuluję wypowiedzi.