Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxxelaxxx

kierunek studiów, doradźcie!

Polecane posty

po jakich studiach moge zostac lekarzem dermatologiem? czy po kosmetologi jest taka mozliwosc? jakie kierunki studiów polecacie, a jakie nie.

Gość ghsfnf
lekarz dermatolog, jak nazwa wskazuje jest lekarzem a wiec tzreba skonczyc medycyne.

Gość natalqqa24
żeby zostać dermatologiem, trzeba najpierw skończyć medycynę a później specjalizować się w dermatologii. po kosmetologii to możesz najwyżej być kosmetyczką.

Gość ghsfnf
po kosmetologii jest sie kosmetologiem a nie kosmetyczka :o

czy dostanie sie na prawo jest trudne? a jesli chodzi o dodatkowy przedmiot to czy konieczny jest WOS?

Dziecko, na kazdym uniwersytecie sa potrzebne inne przedmioty, u mnie np biora z samego polskiego. Ma sie do wyboru historie, wos i polski i jeden do wyboru z tych. Na innych biora az 3 przedmioty. Wiec pomysl - co Ci to da, jak Ci ktos odpowie wedlug norm jego uniwersytetu? Czytac nie umiesz? A może wejsc na strone uniwersytetu?

Gość dupawolowawawawa
ja polecem ekonomie :) Bo zem na to psolza;) co sadzisz ???? CZy sprawdze sie ? czy to idelany kierunek dla mnie ? O tym w nastepnym odciku:) Dupa wołowa żre dupa wolowa duzo zre:)

Tak, dostanie sie na prawo jest bardzo trudne. Z tego co sie orientuje, trzeba zdawac rozszerzona historie i wos. Podstawe z jezyka obcego i polskiego. Latwe jest dostanie sie na uczelnie prywatna, jednak masz gwarancje, ze taka szkola niewiele Cie (akurat w tej dziedzinie) nauczy, o aplikacji mozesz zapomniec, a to nieodzownie laczy sie z zasilaniem szeregow bezrobotnych po studiach.

Gość pani administratywistka
co do prawa - miałam w tym roku 84,6/100 pkt na UW i się nie dostałam :( zabrakło mi 0.4 pkt :( myślałam, że się pochlastam, taki pech :O wylądowałam ostatecznie na krakowskiej administracji

CarrieBradshaw. - czlowieku, ale po co Ty sie tak niepotrzebnie irytujesz? czy ja kaze Ci odpisywac? po to chyba istnieja fora zeby moc z nich korzystac pytajac o to czego sie nie wie, lub o to czego chce sie dowiedziec. Nikt Ci nie kaze mi odpowiadac. Wyluzka..

Nawet nie odrozniasz plci hahaha. Damski nick mam dziewojo. Carrie to imie żeńskie. :O No ale cóż sie spodziewac od liceogówna chcącego być lekarzem po kosmetologii i nieumiejącego przeczytac na stronie uniwersytetow kryterium przyjec. Nie mam wiecej pytan. 🖐️:classic_cool:

jestes zalosna:) widze ze lubisz wyladowywac swoj zal do swiata, na osoby ktore niewinnie chca sie czegos dowiedziec :) akurat masz tu gówno do gadania,a ja moge pytac o co chce. za bardzo sie spinasz laleczko:) czyzby PMS? hehehhehe

Laleczko mozesz mowic do starej, nie do mnie. :O 🖐️ A poza tym niewiedziec czegos z braku dostepnych informacji, a niewiedziec czegos z glupoty to roznica. Niestety Twoja niewiedza nalezy do drugiej grupy. 🖐️

eh..:) spadaj pospinana panno mądralińska, bo nie mam zamiaru dluzej czytac twoich i tak nic dla mnie nie znaczacych wypowiedzi . kladz sie lepiej spac i nie drecz już tutaj dluzej biednych ludzi... dobranoc srarrie

pierdol barbie aż się zgarbi - ciebie akurat o zdanie tez nikt nie prosil:)) dobranoc mile panie:)

Gość nasralpoddomem
medycyna ? prawo? to troche odrębne od siebie kierunki... mamy myśleć iż wymyślasz na poczekaniu? nie masz dziedziny w której jesteś dobra?