Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość interesant 12986

kobiety sa coraz bardziej wymagajace ???

Polecane posty

Gość interesant 12986

prawda ? , czy wymysł . Pytanie zarówno do kobiet jak i facetów :)

Gość to ja nie zazdroszcze
prawda :]

Gość interesant 12986
a czemu tak sie dzieje ?

Gość hghggff
zależy jak leży. te ambitniejsze, ładne i mądre itd są wymagające

Gość LandrynkaOsmakuLandrynkowym
oj zależy jakie:P Ja od faceta wymagam tylko (albo aż.) : - miłości - wierności - szacunku - czułości - troskliwości - dużo czasu żeby poświęcał ( zależy od pracy) - hm... tyle:)

Gość najdziwniejszy....
to nie kobiety sa coraz bardziej wymagajace to czlowiek po prostu zawsze chce wiecej, taka mamy nature kiedys ludzie mieli zupelnie inne oczekiwania od zycia niz dzis, bo dzis te podstawowe potrzeby jest latwiej zaspokoic (w naszej kulturze) pomijajac juz fakt, ze nasz kraj bardzo dynamicznie sie zmienia, otwieraja sie nowe mozliwosci teraz juz ani mezczyzna, ani kobieta nie zadowoli sie malzenstwem, m4 i duzym fiatem, a to przeciez nie tak dawno temu jeszcze bylo dla wielu ludzi nieosiagalne i mimo, ze dzisiaj nic poza narzekaniem nie slychac, bo trzeba pracowac by zyc, to nie zauwaza sie tego, ze kiedys sie zylo by pracowac

Gość hghggff
te brzydkie, bez szkoły, pracy, pieniędzy mają mniejsze wymagania

poczytaj o emancypancji w Europie i zwłaszcza w USA ; pojedź do krajów gdzie jej nie ma (araby, azja) i zobacz jakie tam kobiety mają wymagania czyli nie mają ich wcale :) u arabów niestety można za to stracić zycie, natomiast Polak w Azji to chodliwy towar :) pewna azjatka którą poznałem w anglii mówiła, że w jej kraju kobiety nie mają wiele do powiedzenia i dlatego imponują im kultury (i ich męscy mieszkańcy), w których kobiety mają swoje prawa. to świadczy o odpowiedzialności. a co do błyskawicznie rosnących wymagań krajów rozwiniętych, wydaje mi się że to prowadzi do katastrofy.