Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrews

CZŁONEK pomocy :(:(:(:(

Polecane posty

Nie ma konkretow co zrobic.Gdyby ten obszar był taki czyli bez chrostek jak reszta członka nie byłoby problemu:( Porady ludzie moze ktos mial co takiego?

Gość nieznany kolega Jarka
pokaż nam jak walisz konia to ci poradzimy

Gość Henrietta z Olsztyna Zdroju
ale mikroskopijny ptaszek, gdzie takiego kupiłeś ? chyba wybrakowany

Gość do Andrews
Czy mogę Ci zrobić loda ? Jestem gorąca 50-tka Basia.

Gość Ania bara bara
Jak ma na imie twój ptaszek ?

Gość to sie nie doczekasz
:D chyba nigdy nie byles na kafe. tutaj nikt ci nie poradzi, bo to przede wszystkim kobiece forum, a kobiety nie maja penisów jak wiadomo. po drugie nawet gdyby ktos takie cos mial, to by ci nie poradzil, bo to kafe, a tutaj radzi sie tylko zdesperowanym samotnym matkom i kobietom zdradzonym czy zdradzajacym. poza tym zero pomocy dla innych ludzi. :) pozdrawiam.

Gość _wujek_dobra_rada_*
Spróbuj poszukać pomocy na jakimś faorum dla gejów, oni się lepiej znają na penisach niż my, skromne kobietki :classic_cool:

Gość inkkkkkkkkka
na bank sa to rtorbiele,czyli nowotwory niezłosliwe ,nie majace predyspozycji do zlosliwienia.To może usunac jak już pisałam chirurg,tzn alboi usunać albo przebić.Osobiście chyba wolałabym przebic:) moze jakimś cudem sam krem pomoże .W środku torbieli jest "płyn" ale nie wolno samemu przebijać!!!!! tylko chirurg.Jak juz pisałam mój maż ma jedną torbilkę małą ale nic z nią nie robi,zresztą wogóle jak już pisałam nie przeszkadza.Niemniej jakby zaczely się zwiekszć to wizyta u lekarza konieczna.

Gość HAL-9000
wytnij sobie żyletką co będziesz na lekarzy wydawał kasę, gumki ci zabraknie i co wtedy, a żyletki są bardzo tanie

Gość HAL-9000
a tak na poważnie to faktycznie może tak zwana potówka normalna rzecz w okresie dojrzewania