Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewa;)

SEX SEX SEX

Polecane posty

witam chcialam zapytac jak czesto uprawiacie sex biorac pod uwage ze mieszkacie razem oraz wasz dzie tzn o ktorej wstajecie, ile pracujecie plus inne zajecia i obowiazki bo cos chyba u mnie sie sypie z tym ostatnio....

Gość aikzz
mam 29 lat i nigdy nie miałem dziewczyny . Seksu nie uprawiam wcale

zazwyczaj dwa razy w tyg...mamy małe dziecko i jesteśmy ogólnie bardzo zajeci....ale jeśli chodzi o mnie to wolałabym czesciejjj

my nie mamy jeszcze dzieci, grafik za to mocno napiety, ale dla mnie 2 razy to tez za malo probowlaam z nim gadac ale nic...cos jest chyba nietak

Gość 1,5 roku po
14 razy w tygodniu

Jakieś 3 razy w tygodniu. 3 dzieci i praca, więc myślę, że jest spoko :). Pewnie mogłoby być częściej, ale czasami padamy na przysłowiowe ryje o 22 :P i po prostu śpimy.

Gość kaaarol25
3 lata razem i rok mieszkania razem sexu zero :( bo jeszcze sie boji

Gość lala jak ta lala
Co 2,3 dni :) Karol czego się boi? :O

Gość kaaarol25
no tak mi sie tlumaczy ze nie jest jeszcze gotowa itd ona ma 23 lata ja 25 jak zaczynam pytac o przeszlosc czy juz ma to za soba temat sie urywa...

no to pewnie dziewica... widze ze co 2 3 dni kroluje... ie wiem dla mnie co 3 dni to za rzadko, a moj to czasem tylko w weeknd chce bo cigle zmeczony,,,,wkurwia mnie to

Gość kaaarol25
tego pewny nie jestem ale coraz bardziej mysle ze ona jest asexualna i ciezka widze przyszlosc w takim zwiazku

ja jak mieszkałem ze swoją była to rano po przebudzeniu (w pośpiechu - praca) i drugi raz przed spaniem (tutaj już dłużej) , w weekendy jeszcze częściej :)

heheh podziwiam tyle sily masz..... asexualna w sensie ze nie lubi sexu i nie czuje potrzeby?

Profesorka a najgorsze co z tym zrobic?rozmawiam z nim obiecuje nad tym popracowac a potem dupa....ja nie moge...dzis sie odjebalam w bielizne makijaz itd wrocil z silowni kolacja a on ze zmeczony no kurwa

to by se mogl podarowac raz silownie nie??ja tez zapierdalam od rana do wieczora a jakos mam sile i ohote jeszcze sie stroic...

Gość kaaarol25
no raczej tak jak zaczynam cos wspominac o tym to mi zaraz prawie placze ze sobie wybralem tako dziewczyne co nic nie umie itd ( w sexsie) a jak zaczynam ze mozemy sie nauczyc to zaraz placze ze sie nie jest jeszcze gotowa itd nie wiem co o tym myslec ale mam juz tego dosc

to zacznij ja dotykac i samo pojdzie a swoja droga moze ona chora jakas albo co bo to nienormlane mloda dziewczyna....

Gość kaaarol25
ja ją dotykam ale jak juz sie tam zblizam to koniec jest i nic nie daje ani namietne pocalunki, pieszczoty szyki itd zaraz jest koniec i juz :(

Gość kaaarol25
ona wie że ja kocham bo nie raz juz Jej to udowdnilem czy cos smutnego czy wesolego zawsze jestem przy niej nawet na kazde imprezy rodzinne chodze z usmiechem i jej rodzina juz mnie akceptuje jak Jej meza ale co z tego jak nie mozemy isc dalej

Gość dgdfssd
3 lata razem. ja praca co dwa dni po 12 godzin, on praca w dni robocze od 7 do godzin nieokreslonych.. dodatkowych zajec nie mamy popoludniami.. oporocz spotkan ze znajomymi:) zlatwianiem spraw zwiazanYCH Z remontem itd mamy firme..ja zajmuje sie rpzelewami zamownieniami itd.. co 2 weekend chodzimy do szkoly, tej samej.. No i uprawiamy 10 razy seks w tygodniu

to nie zapedzaj sie za daleko. powiedz ze chcesz czulosci i ją tylko caluj i miziaj po pleckach, brzuchu, nózkach, ale zeby ona wiedziala,ze to do nikąd z twojej strony nie zmierza.. rób tak często i moze wkoncu sama nabierze ochoty na więcej. duzo z nią rozmawiaj. postaraj się zeby ci zaufała. na nic nie naciskaj. powiedz ze kochasz ja taka jaka jest.... i moze ci sie do czegos przyzna? bo moze ona byla molestowana albo zgwalcona i wtedy to psycholog bedzie potrzebny.

Gość kaaarol25
tyle ze ja dosc czesto mowie ze ja kocham nawet kiedy jestem na wyjazdach ale jak zaczynam ten temat to odrazu koniec rozmowy nawet jak cos wspominam i tu mnie boli ze nawet nie powie mi czemu tak sie zachowuje