Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ivonna13

czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Witam. Współżyłam z 9 na 10 dnia cyklu. Cykle zazwyczaj miałam regularne 26 dni ale ten ostatni był 29 dni. Od kilku dni pobolewa mnie podbrzusze, podobne do tych co mam na 1 dzień przed @. Dodam, że nigdy czegoś takiego nie miałam. Ponadto ostatnio chodzę cały czas senna, muszę się zdrzemnąć w ciągu dnia. Teraz też pisząc odczuwam lekkie kłucie w dole brzucha. Piersi nie wiem czy mi się powiększyły, bo i tak mam duże ale może sutki są bardziej wrażliwe. No i mój śluz jest mleczny, średnio gęsty i jest go bardzo dużo ( jestem cały czas mokra :) ) Na test jeszcze za wcześnie ale i tak już zrobiłam oczywiście był negatywny. Dziewczyny, już sama nie wiem co myśleć. Nie chcę się nakręcać ale ta niepewność.... Czy któraś z Was tak miała w ciąży? Z góry dziękuję za odpowiedz.

Ja przy cyklach 28-dniowych współżyłam 9 d.c. i zaszłam w ciążę. Kilka dni przed spodziewanym @ miałam duuużo śluzu. Był biały, wodnisty i nieraz jak poleciało to biegłam to toalety pewna, że to już @. Po za tym czułam się minimalnie gorzej - tak jakby mnie przeziębienie jakieś łapało. No i ludzie mówili, że blada jestem, że mogę mieć anemię. Żadnych więcej dziwactw nie było, kolejnym objawem był dopiero spóźniający się @, a reszta bajerów przyszła znacznie później. Więc z tego co piszesz ciąża jest możliwa. A kiedy masz dostać @?

Ale Ci zazdroszczę i mam nadzieję, że i mnie tak się uda. @ mam dostać 21 września, więc jeszcze sporo czasu. Staram się nie nakręcać ale to takie ciężkie...

Ja się nie starałam o dziecko, ale wiedziałam, że mogę je mieć w razie czego. I pewnie dlatego tak szybko mi poszło, zwłaszcza, że to był pierwszy raz kiedy poszliśmy na całość w takim niepewnym dniu, wcześniej zawsze przerywaliśmy w płodne dni :) Trzymam kciuki, żebyś była w ciąży :)