Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana.....

sex chłopaka z 40 latką!!!!

Polecane posty

Gość zalamana.....

Żadna prowokacja żeby nie było i nie chce tu tez wypowiedzi napalonych nielatów..... Mam 27 lat mój chłopak 24.... i chyba coś jest w słowach żeby nie rozmawiać o przeszłości i zamknąć za drzwiami... ale zawsze tylko prawda i prawda..... W każdym bądź razie on jest moim pierwszym.... Zapytałam go czy już się z kimś kochał.... Uprawiał sex z 41 latką majac 22 lata :( Po prostu nie wiem co myśleć....... TO jak własną matke Zaczynam sie bac czy on wogole normalny jest

Gość włodzimierz u.
Na starej piczy młody ch.. się ćwiczy :) Normalny jest 🖐️

Gość choco loko
może to była prostytutka wynajęte do rozdziewiczenia?

Gość zalamana.....
to nie jest normalne!!!! Rozumie że wiele młodych chłopaków marzy o sexie z dojrzałą. Bo sama uczę w gimnazjum... Siano i hormony atakują.. Pomijam już fakt że poznali się w szkole.... Bo chyba wymaga się od nas jakichś norm moralnych a nie myślenia cipą..... No ale dobra ona już go nie uczyła.. Ale przecież ona na pewno miała jakiegoś męża dzieci.... Nie ja nie wytrzymam tego...... Naprawdę wydawał się taki super facet... dojrzały jak na swój wiek.. Nigdy faceta nie skreślałam przez wygląd czy brak kasy za nieśmiałość... nawet za zbytnie zauroczenie i wyznawanie mi miłości na dzień dobry.... Ale takie coś........ Teraz tylko w łeb pier.. za oddanie sie komuś takiemu

i co takiego się stało złego bo nie rozumiem? przecież cię nie zdradził. też kochałem sie ze starszymi kobietami i nie widze w tym nic złego

Gość choco loko
zdaje mi się, ze na zachodzie to nie jest takie wstzrąsające... jak u nas... związki nie, ale sex ze starszymi paniami ok... zresztą mogła z niej fajna babka być, 41 to fantazja dla 20 latka! a Tadeusz i Telimena? :D

Gość zalamana.....
ja ide spać mam dość ... ok rozumie że niektórzy muszą sie wyszaleć za młodego....... Chyba ludzie mieli racje......... lepiej nie wiedzieć o przeszłości partnera....... Wy pytałyście partnerów o przeszłość :( ??? Dobranoc

Gość zalamana.....
nie wiele tych odpowiedzi więc podniosę temat :(

Gość Mimi czy ty na prawdę
Nie wróże temu związkowi przyszłości,skoro takie coś zachwiało Twoją miłością i wiara w niego.Wyświadcz mu przysługe i zostaw go.

Gość a co , boisz sie ze byla
lepsza od ciebie? pewnie byla. przezyjesz to?

Gość bivyu
nawet jak byla lepsza, to przez cale zycie zruchana przez nawet stare pomarszczone fiuty i ladniejsza na pewno nie byla

no to o co tyle halasu?

Gość bivyu
no ja nie wiem, ale nie jestem autorka, ale tez bym sie brzydzila

no to rozstac sie natychmiast z tym facetem. Byc z facetem ktorym sie brzydzisz to zwykle kurestwo.

Gość bivyu
no ja bym go pogonila od razu, czego i dziewczynie zycze. na swiecie mnostwo zdrowych okazow, szkoda czasu na egzemplarze z zaburzeniami

Gość Bartek,Polska
To jest normalne i niczym sie nie przejmuj,osobiscie tez mam taka fantazje,Ty tez pewnie masz swoje fantazje,pozdraiwam

Gość dobra metoda zeby
splawic glupia babe. Powiedziec jej o romansie z 40 stka

Gość bivyu
efebofilia i hebefilia [seks z duzo starszymi] to dewiacje seksualne - taaaaaaaaak, normalne...

Gość duzo gorsze zboczenie jak sie
cnota zaczyna na mozg rzucac.

Gość jesli dalej z nim bedziesz
to jestes zwykla kurwa

Gość psychoanalityczna
jedno drobne pytanie czego ty uczysz w tym gimnazjum??? juz teraz rozumiem skad sie biora niedouczone dzieci jesli nauczyciel sam jest niedouczony i takie błędu sadzi

Gość zalamana.....
chemii i przyrody A nie rozumie czemu ktoś obrażą mnie mówiąc że jestem kurwą ???????? No i fakt teraz się trochę brzydzę

Gość no to z nim zerwij
jak nie zerwiesz z facetem , ktorego sie brzydzisz to jestes gorsza od kurwy. Wiecej nie masz prawa z nim byc. masz sie z nim rozstac.

Gość Akumanu
A ty jesteś z nim dla tego ,że go kochasz czy dla sexu?? bo jak dla sexu to co cie obchodzi z kim spal aby tobie dobrze robił. a jeśli z miłości to się ciesz ze prawdę Ci powiedział.