Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alaaaaaa majewska

JEST KTOŚ Z ŁODZI??????

Polecane posty

Gość alaaaaaa majewska

Gość Łodzian!n
Pewnie, że jest ... a czego potrzeba ?

Gość Piotr Alfons
Ja jestem. Szukasz moze pracy?

Gość alaaaaaa majewska
chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej o tym mieście jak tam u was jest jestem z wawy a, w styczniu przeprowadzam się do łodzi i tak się zastanawiam czy warto???

Gość Piotr Alfons
warto naprawde. Piekne miasto, jest duzo ciekawych rozrywek a co najwazniejsze rynek pracy stoi przed Toba otworem. przyjezdzaj chetnie sie z toba spotkam i zaprosze na drinka a potem razem zrobimy niezly interes:)

Gość alaaaaaa majewska
mam dopiero 18 lat i nie mam zamiaru robić żadnych interesów:O:P

Gość Piotr Alfons
to dobrze ze jestes pelnoletnia. uczysz sie? Jesli tak to moge ci zalatwic dorywcza prace- sprzatanie w biurach. Masz gdzie mieszkac? jak nie to udostepnie ci mieszkanie (ja w nim nie mieszkam) za jedyne 300zl:)

Gość Łodzian!n
Łódź tak, jak i inne miasta ma swoje plusy i minusy, czyli dobre i złe strony ;-) Zależy co Cię dokładnie interesuje i czego oczekujesz od tego miasta. Na pewno jest wszystko to, co miałaś w Wawie ... jedyny poważny minus - Łodzi nie odbudowali po wojnie, jak Warszawy, więc potrafi straszyć ;-)

Gość alaaaaaa majewska
nie już się nie ucze. jade tam do pracy więc soory ale,dzieki za propozycje a,mieszkanie sobie wynajme w centrum z kolegami z liceum

Gość alaaaaaa majewska
ogólnie chodzi mi o fajne knajpy kluby itp. mówisz że brzydko jest uuu to nie fajnie nie lubie zaśmieconych ruin i szarawych budynków:P

Gość Lublinianin
Kurwa co jak co ale Lodz to najbrzydsze miasto w Polsce.... Przez to huty , same obdarte kamienice, i wszedzie kibol 2 lodzkich klubow. Co jak co ale brzydkie to ono jest:)

Gość alaaaaaa majewska
to będe się musiała poważnie zastanowić jeszcze

Gość Lublinianin
Napewno klbu Puby itp to masz w brud ale do Wawki do NIE MA ZADNEGO porownania. Swoja droga do Wawy sie zmierza tu w druga strone dziwne:P

Gość Łodzian!n
Knajp i klubów Ci u nas dostatek, więc don't worry ;-) W dodatku masz centra rozrywkowe : Manufaktura, Port Łódź ... Nie mówię, że brzydko ;-) raczej rzekłbym - zabytkowo :D Co do tych klubów, to trzeba uważać, wariatów nie brakuje ... zapewne słyszałaś ostatni wypadek w Łodzi :-/ Oczywiście, wariata znajdziesz w każdym mieście ... żebyś sobie nie pomyślała, że Cię zniechęcam. Wręcz przeciwnie, śmiało zapraszam :-)

Gość Lublinianin
Manufaktura super sprawa( podobniez 1 w calej Polsce galeria) Atlas Arena to tez ladny obiekt. Ale Miasto straszy wygladem, i chyba tymi kibolami (sporo sie naslyszalem na ten temat) rks:P

Gość Łódź to paskudne miasto
i mieszkają w nim durni ludzie,którzy ćpają dopalacze:oW końcu to właśnie w Łodzi powstał pierwszy w Polsce sklep w tym ćpaniem i jest tam tych sklepów najwięcej w kraju:oTo miasto pojebanych ćpunów i meneli,szare,smutne i brudne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Patologia jednym słowem....

Gość w Łodzi BRAK zabytków
Łodzianin-no sorry ale nie pisz ,że Łódź to zabytkowe miatso:oTam nie ma żadnych starszych zbaytków bo Łódź to młode miasto,nie ma żadnej ciekawe historii,tradycji,zabytków,nawet nie ma tam rynku:(Pojedź sobie do Wrocka,Krakowa,Gniezna czy nawet wawy,tam to są zabytki!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Lublinianin
Na twoim miejscu jesli juz nie wawka to krakow, poznan, wroclaw. ale prawda jest taka ze Polska to nie wlochy polnoc i polodnie--wiec wszedzie jest podobny poziom.

Gość Łodzian!n
" Ale Miasto straszy wygladem, i chyba tymi kibolami (sporo sie naslyszalem na ten temat) " Co się tak tych kiboli boisz ? :-) Oni się tylko pojawiają, jak są mecze ... no i po północy urządzają sobie walki osiedlowe, no ale to już taka tradycja od przynajmniej 20 lat ;-)

Gość no ie wszechobecne napisy
na murach,klatkach schodowych typu :ŁKS,WIDZEW,ŻYDY,CHUJ:O no uroczo:P

Gość Łodzian!n
" Łodzianin-no sorry ale nie pisz ,że Łódź to zabytkowe miatso " Stare kamienice to tez zabytki, tylko trzeba na to spojrzeć z innej strony :-)

Gość Łodzian!n
" na murach,klatkach schodowych typu :ŁKS,WIDZEW,ŻYDY,CH*J " Takich graffiti nie brakuje w żadnym mieście Polski.

Gość mateoseven
ja jestem z Łodzi i powiem tak to specyficzne miasto jak lubisz imprezy to jest idealne , łatwo wpaść w złe towarzystwo , ale normalnych ludzi nie brakuje , co do dopalaczy to faktycznie jest duzo tych sklepów teraz to juz nawet do domu wożą ale to jak z narkotykami jesli jestes na tyle glupi zeby brac to i tak wezmiesz .co do kiboli to przesadzacie w latach 90 kiedy kluby cos znaczyły w lidze faktycznie mozna bylo dostac wpier... nawet w normalny zwykly dzien po poludniu , ale teraz sa znacznie grzecznijsi a przynajmniej bija sie miedzy soba

Gość Lublinianin
Nie jestem przyzwyczajony do takiej ilosci kiboli( lubelski motor to chyba 2 liga:P) a w lodzi jezcze derby sa...

Gość mateoseven
taeraz juz nie ma jak dobrze pojdzie to za rok beda , ale nie ma co sie bac ludzie :) nikt ciebie tak bez powodu nie zaczepi chyba ze wariat ale to moze sie stac nawet w jakiejs wsi , no oczywiscie jesli zapragniesz chodzic po bałutach nocą no to nie recze , ale i tak jest lepiej znacznie niz bylo , ja tam Łódź uwielbiam :)