Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olalaal90

NOCNE ROZMOWY- TOPIC DLA TYCH KTÓRZY SPAC NIE MOGĄ;)

Polecane posty

proszę tylko nie sypcie cytatami bo późna pora na to ja to bym się najlepiej do męża przytuliła i sobie spokojnie zasneła a Wy same w domku

Gość BINAAA
moj mezus spi kolo mnie teraz :) mial wypadek na motorze i jest pokiereszowany eeeeeeeeeeh :(

Gość _Luca
Aska Oki, otwieram okno,pada deszcz i ide w objecia morfeusza/\. Dobranoc;)

Gość BINAAA
wyjechal do pracy?

Gość olalaal90
jak Wam dobrze, że mężów macie;( ja sama spac muszę, moja miłośc za granicą. Ehh

Gość BINAAA
eeeh wiesz on to ma kontuzje kilka razy w roku ! jezdzi na motorach CROSSowych. to jest sport extremalny . juz nie mam sily na niego :( boje sie o niego :( ale on to uwielbia.

Gość BINAAA
DarkAngel89 ,jejku to napewno martwisz sie o niego:( kurcze ja bym nie chciala zeby moj Skarbek byl tak daleko oooh

Gość olalaal90
BINIAA ojj rozumiem go. To naprawe wziąga, też jeżdzę. No ale bezpieczniej niż mężczyzni, nie szaleję aż tak heh.

Gość BINAAA
wiesz ,mamy syna 15lat i on tez jezdzi juz.... jestem tym zmartwiona troche eeeh a na jakich motorach jezdzisz?

tak sobie wybrali a my musimy z tym żyć i nie poddawać się BINAAA Twój po wypadku ale masz go obok siebie a jak mój po ostrzale był ranny to samiutki nie mogłam być przy nim

Gość BINAAA
jeeeju... az sie wzruszylam .... przykre to jest i ciezko to zniesc :( a macie dzieci?

Gość olalaal90
BINIAAA też na crossach. No rozumiem Twoje obawy, mam brata 13 letniego, który ma juz 7 motor w swoim życiu. Od 6 roku jeżdzi. Mama też się boi ale co ma zrobic;) a chłopak to prawdziwy fanatyk i nie tylko do motorow:)

tydzień po jego wylocie dowiedziałam się że w ciąży jestem noszę teraz pod serduszkiem jego córeczkę

Gość BINAAA
olalaal90, nooo poprostu w szoku jestem :) a jezdzicie tez na zawody? czy startujecie tez na zawodach?

Gość BINAAA
DarkAngel89 ooo rety :):):) to GRATULUJE WAM !!! ale to jest piekne :) ale szkoda ze nie mozecie byc teraz razem :( nie zamartwiaj sie kochana,bo malenstwo bedzie "smutaskiem";) bedzie OK ,musi przeciez !!!

Gość olalaal90
nie startujemy bo ja studiuję i nie mam czasu nawet na częste treningi;) a brat też raczej się nie wybiera:)

Gość BINAAA
olalaal90, fajne sa takie zawody :) adrenalina ze heeeeeeeeej!!! teraz w niedziele mialy byc w Czerwionce Leszczynach ale odwolane sa z powodu pogody. za mokry tor byl. zobacz sobie na yutubie :)

no nie mam złych myśli musi być dobrze Tobie też życzę żeby Twoim chłopcom nic złego się nie stało taki los kobiet trzeba się ciągle martwić o swoich kochaniutkich

Gość BINAAA
dziekuje za slowa otuchy:) Wam rowniez zycze mnuuuuuuuuuuuuuustwo Milosci i Wytrwalosci :) nooo tak... taki nasz los :) nie zyjemy tylko dla siebie :) fajnie bylo popisac z Wami :) moze jutro znowu tu sie spotkamy ?

Gość olalaal90
BINIAAA no ja bywalam juz na takich zawodach:) wiem wiem ze adrenalina:)