Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awasaawssfffg

pomocyyyy

Polecane posty

Gość awasaawssfffg

znalam sie z facetem ponad 2 miesiace. poznalismy sie na portalu randkowym i oboje chcielismy czegos wiecej. oboje proponowalismy spotkania ale zawsze cos wypadalo a on nie chial byc jak powiedzial natretny wiec nie naciskal na konkretne daty szczegoly. wreczcie ja po tym calym czekaniu wyszlam na przeciw i powiedzialam ze powinnismy sie wzbrac na pokaz o ktorym dawno temu rozmawialismy... on odpowedzial czy bz to bylo tylko przyjacielskie spotkanie bo wlasnie zaczal sie z kims spotykac. powiedzialam ze troche mnie zabolalo ale przezyje. oboje zniknelismy za chile dostalam smsa ze jest wztracony z rownowagi.. i o 2 w nocy czekal na mnie na skzpie zeby sie umowic na jutro... wszystko poszlo swietnie bardyo udany dzien od 17 do 1 w nocy. nie moglismy sie rozstac. dzis rano sie odezwal ale nie byla to rormowa tak luzna jak zawsze. zniknal bez pozegnania nie ma go calz czas i tez nie napisal smsa jak to zawsze robil nawet w ostatnich dniach kiedz niby sie spotyka z kims. co o tym sadzic, mam jeszecze szanse.

Gość awasaawssfffg
przepraszam. nie wiedzialam co jest tak naprawde najwazniejsze. co powinnam dodac