Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mojra4

Seks przyjaciel

Polecane posty

Seks przyjaciel/fucking friend/friend with benefits Czy macie przyjaciela do łóżka, czy może mieliście? Czy jesteście zadowolone/eni :) Czy taki układ Wam się podoba? Bardzo ciekawią mnie wasze opinie.

nie mam i nie mialam:) taka perspektywa mnie nie podnieca wogole.Taki uklad tez dlugo nie trwa zazwyczaj,bo ktorej ze stron zacznie w koncu zalezec na czyms wiecej niz tylko seksie.

Gość Drxxx
Nie miałem nigdy przyjaciólki do łóżka, ale niektórzy szukają partnerów tylko i wyłącznie do seksu bez zobowizań. Czasem są to jednorazowe spotkania, czasem na dłużej. Taki układ może być interesujący. Wiele osób nie ma stałego związku i szukają kogoś do wspólnych igraszek. Kobiety często jednak oczekują sponsoringu.

Gość niechce mi sie na nowo logowac
co w tym iteresujacego ??

Gość niechce mi sie na nowo logowac
zjadlam litere:D interesujacego ?

Gość dobrynin
To rzadkie zjawisko. Zawsze kobiety chcą więcej niz tylko dobre dupczenie raz na jakis czas. Mam teraz dwie...i znów to samo:zakochuja się :)

Gość bez eufemizmów
seks przyjaciel? dlaczego nie nazywacie rzeczy po imieniu, dla mnie to prostytucja przyjaźni ;(

Gość miałam kiedys sex przyjaciela
tylko potem on to zaczął traktowac jak pogotowie seksualne i zrezygnowałam

Gość Mirrkaa
A ja mialam takiego przyjaciela. Przyszla miłość na szczęście odwzajemniona i juz jestemy 2 lata razem ;)

Gość a ja jestem zainteresowany
ale nie moge trafic na kogos na tyle interesującego by to chcieć skonsumować

Gość Sebo8877
Szukam takiej przyjaciółki - miąłem jedną ale musiała wyjechac za granicę - było szalenie i cudownie. Układ polegał tylko na sex za sex - było rewelacyjnie i bez zahamowań. Polecam taki układ. J abyłem zadowolony ona też. Dziś szukam ponownie koleżanki do pobuszowania w pościeli :)

Kwestia prostytucji przyjaźni jest ciekawym stwierdzeniem. W związkach tez można się tego zjawiska często dopatrzeć.... Właśnie seks przyjaciel to dla mnie osobiście opcja, która pozwala uniknąć jednorazowych spotkań, które zresztą są mało i ciekawe i satysfakcjonujące...W tej relacji można też popracować nad dawaniem sobie przyjemności :) Nie mówiąc już o realizacji fantazji... A sfera zakochania...zawsze jest ryzyko, z łóżkiem czy bez w temacie można się zakochać...Ja się spotkałam z tym, że facet się we mnie zakochał potem...

Gość sex przyjaciel
Witam dziewczyny szukam sex przyjaciółki jest to naprawdę wygodny układ dla obojga partnerów. Jestem z Krakowa mam 22 lata. Zainteresowane proszę o kontakt na gg: 44515438 lub emai brunecik_22.1990@tlen.pl

Gość Marcin94aaa
Witam, mam na imię Marcin. Jestem 18-letnim prawiczkiem, ciemny blondyn, 188cm/88kg. Mieszkam w Warszawie. Z góry uprzedzam jestem nieśmiały z nowo poznanymi osobami. Więcej szczegółów jeśli jesteś zainteresowana. Pozdrawiam

Gość mlody stary prawiczek
ja chetnie poznam przyjaciolke do seksu

Gość goro
chętnie został bym przyjacielem pani z okol Puław,ale tu na forum nikogo takiego nie znajdę,niemożliwe.

Gość facto
Wśród gejów jest to zdecydowanie częstsze niż u hetero. Ja miałem kiedyś sexprzyjaciela, nawet nie jednego. Nie powiem - było fajnie. Ale na dłuższą metę to jednak nie to.

Gość gość
Jestem w takim układzie. 8 miesiąc, namiętność od pierwszego dnia do dziś.... różnica wieku 9 lat ja jestem starsza. Na początku kilka spotkań w tygodniu, zero telefonów, tylko namiętne smsy, on imprezował sam ja sama, tylko sex nic wiecej... teraz deklaracje sypiania tylko ze sobą, dlugie nocne rozmowy o zyciu, wspólne pasje zainteresowania, wkrada sie zazdrość.... rozmowy o wspólnym dalszym zyciu...

Gość kokosowa_88
Miałam i wspominam to bardzo miło. Jeden był 13 lat starszy ode mnie, przeżyłam z nim niezapomniane chwile. Drugi 8 lat starszy też było ok. Jednak wszystko kiedyś się kończy a to długo trwało ok 3 lata. Wspomnienia pozostały...

Gość taatatu a tu
Też mam takiego, jest młodszy 15 lat, ale od roku układa nam się wspaniale i teraz to raczej sex przyjaciel.

Gość gość
Jeśli jakaś fajna kobieta z wawy jest zainteresowana taką znajomością, chętnie ją poznam. Jestem przystojnym 21-letnim brunetem ediedi88@wp.pl

Gość gość
Najgorszeco może być nigdy nie wiadomo czy nie zalazi cię!1W stalym związku nie musi być małżeństwo lecz Stały związek!!!Małe są wtedy możliwosci zakażeń.

Gość gość
ja sie szybko zakochuje

czy w waszych układach obowiazywała wierność bo u mnie tak i byłe naprawde zadowolony

Gość indywiduuum
SeksPrzyjaciel to według mnie ktoś z kim można myśleć o życiu i od czego należałoby zaczynać znajomość ( trudny i złożony temat :) ). Seks to największa przyjemność życia i coś do czego jesteśmy stworzeni a różnorodność jego i nieumiejętność mówienia o tym otwarcie rodzi problemy i "nieczyste". Nauczyć się siebie a później Nowa znajomość, brak interesowności i otwarcie ( trzeba zaryzykować!) i kto wie co to przyniesie... Doszedłem do tego w wieku 33 lat . Wcześniej to czułem ale nie przyznawałem przed samym sobą . Siebie nie oszukasz i nie ma co mieć wyrzutów sumienia jeśli kogoś bezczelnie nie wykorzystujemy, życie mamy jedno.

Gość wolnamyśl
Może tak : Jestem po 30, wiem kim jestem i czego chcę (od niedawna świadomie i konsekwentnie wiem też czego szukam i jak się nie dać nabrać). Tkwię w czymś czego nie można określić mianem związku ale ze względu na dziecko jakoś to jeszcze chwilę potrwa. Standardowo na początku miało być pięknie i z łóżka się nie wychodziło . Teraz : oboje się męczymy i nie ma uczciwej relacji tylko dobra mina do złej gry i udawanie. Czyż "niebezpiecznie jest wierzyć w to że coś trwa wiecznie"? Czy może niedoświadczenie i potrzeba bliskości, wyuczone pragnienie posiadania rodziny nie sprowadza nas w nieudane związki z rozsądku z myślą "jakoś to będzie" a później rozpacz i żal z braku radości życia? Zrozumiałem że trzeba sięgać po to czego się chce i nauczyć mówić o swoich potrzebach bo nikt nam tego raczej sam nie zafunduje." SeksPrzyjaciel" jak sądzę zawsze oprze się prędzej czy później o uczucia wyższe (jeśli je posiadamy oczywiście) i trzeba się z tym liczyć nawet jeżeli oboje kochanków posiada kogoś jeszcze ale w sumie czy nie o ten element w tym wszystkim właśnie chodzi? Jeśli seks ma dla nas duże znaczenie to seksprzyjaciel (kochanek po prostu) jest najlepszym sposobem na życie jak uważam, chyba najczystsza i najzdrowsza forma znajomości która jest oparta na prostych pragnieniach i potrzebach od których wypada zacząć a nie uwikłać się od razu w oczekiwania i problemy życia codziennego. Dobry i zdrowy seks zawsze nas dobrze działa, stymuluje, pozwala pomyśleć szerzej, nakręca do życia bo coś się przecież musi dziać i lepiej popełniać błędy niż żałować że się ich nie popełniło. Jeśli zaś łączy dojrzałych emocjonalnie ludzi i nie ma w tym żadnego ukrytego interesu tylko naturalny i niepohamowany pociąg oraz szczere intencje a przy tym przetrwa trochę czasu to już mistrzostwo świata.

Gość gość
wolnamyśl - jako facet w pełni sie zgadzam z takim podejściem. Tylko trudno spotkać kobietę z podobnym nastawieniem i takim dystansem.

Gość ten co wie o co chodzi
wolnamyśl dziś Co do zasady to co piszesz jest logiczne i prawdziwe, ale po pierwsze sama się nabierasz, tkwiąc w czymś co nie ma przyszłości, w czymś w czym nie ma miłości, emocjonalnej więzi, w czymś co nie ma w zasadzie racji bytu. Generalnie od tego trzeba zacząć rozpatrując Twój problem. "Związek" w którym jesteś to tylko iluzja, zwykły papier, męczycie się ze sobą, jest Wam źle, jesteście zapewne sfrustrowani swoim życiem, zawiedzionymi oczekiwaniami, brakiem spełnienia,jako małżonkowie, ludzie. Tym sposobem świadomie - czy też nieświadomie - krzywdzicie swoje dziecko, które jest narażone na dorastanie pośród niekończących się nieporozumień, na wychowanie przez ludzi, którzy nie są zadowoleni ze swojego życia, a w konsekwencji na dramatyczne rozstanie w atmosferze wzajemnych oskarżeń o zdradę. To nie jest dobre dla Waszego dziecka, dla jego kształtującej się osobowości. Czym prędzej to przerwiecie, tę iluzję, tę fikcję , tę farsę, tym lepiej dla Was, a przede wszystkim dla Waszego dziecka. Dopiero wtedy będziesz mogła z czystym sumieniem zacząć od punktu poszukiwań potencjalnego kochanka, punktu wyjściowego na coś więcej. W takiej sytuacji w której się znajdujesz, nikt rozsądny, z uczuciami w to nie pójdzie, każdy dojrzały człowiek będzie chciał mieć jakieś podstawy klarownej sytuacji, a nie kobiety uwikłanej w toksyczny związek. Żeby coś wymagać od kogoś, musisz być także fair w stosunku do tej osoby, bo teraz to Ty możesz kogoś nabrać, zwłaszcza jak ten ktoś zainwestuje swoje uczucia.