Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzianka123

założyć konto w banku dziecku?

Polecane posty

Gość z tymi polisami tak jest
za te polisy założone przed denominacją wystarczyło się posądzić i każdy dostawał po parenaście tysięcy zł, ja i mój brat tak zrobiliśmy! Teraz to juz za pozno pamietam ze znajomemu zalozyli w pzu a pozniej chcial wyplacic na niby start w zyciu to juz niestety podlegalo przedawnieniu i kicha z kasa :D

Gość sekko lokko
a kiedy to dokladnie bylo?w ktorym roku?chodzi o te polisy,na ktore nasi rodzice wplacali pieniadze a potem nic za to nie mogli kupic

Gość sekko lokko
a kiedy to dokladnie bylo?w ktorym roku?chodzi o te polisy,na ktore nasi rodzice wplacali pieniadze a potem nic za to nie mogli kupic

Gość z tymi polisami tak jest
juz nie pamietam w ktorym to roku u znajomego bylo ale wiem ze nie wypalcili w pzu poniewaz to bylo przedawnione ale szczegolow nie wiem a moja to juz kawal czasu temu :)

Gość nie wiem dokładnie czy o to
tak jak pisałam tak bylo z tymi polisami kiedyś Widze,ze więcej osób nic po latach nie dostało Ktos pisał o ksiazeczkach mieszkaniowych - w tym wypadku chodziło o polise , bo ksiązeczke tez miałam , a na bluzke nie starczyło mi własnie z polisy Co do ksiązeczek to moja starsza siostra tez dostała wielkie gówno , bo przed denominacją miała na mieszkanie , a po musiałą składać od nowa Ja moja ksiązeczke troche wykorzystałam Nie wiedziałam ,a raczej moi rodzice nie wiedzieli ,ze mozna było się sądzić tak jak ktoś napisał Moze teraz te polisy sa inne lub faktycznie maja lepsze zabezpieczenia ???

Gość madzianka123
czyli polisy odradzacie? mi nie chodzi o wplate dużej sumy. myslalam tak o 100zł

Gość matka 2 dzieciaczków
W odpowiedzi na liczne zapytania, proszę o kontakt na maila: lasiczka77@gmail.com. Odpowiem na wszystkie pytania. Program inwestycyjno-oszczędnościowy, który posiadam, zarobił przez rok nawet więcej niż 2600zł. I składkę wpłaciłam w całości-było to 6 ooozł. Pieniądze rozdysponowałam tak, że kupiłam jednostki funduszy, które inwestują w nieruchomości, na giełdzie oraz w surowce. Do swojego konta mam dostęp 24 h na dobę, jednak pieniądze będę mogła wypłacić po 10 latach. Nic mi nie przepadnie ani nie starci wartości, ponieważ składka jest co roku indeksowana o wartość inflacji. Z waszych wypowiedzi-krytycznych, niedowierzających itp. wynika, że brak gruntownej edukacji finansowej. Najlepsze jest to, że program ten można przez 30 dni testować za darmo i jesli nam cos nie pasi, firma zwraca 100% kasy bez żadnych potrąceń. Traktuje I wpłatę jak kaucję zwrotną. Dla ludzi zainteresowanych zabezpieczeniem przyszłości swojej i dziecka, bez liczenia na to, że Państwo da, organizujemy szkolenia finansowe. Na nich rozkładamy ten program na czynniki pierwsze, ponieważ stawiamy na świadomego inwestora, który wie co kupuje i w jakim celu. Jesli ktoś mi nie wierzy-trudno-jego sprawa. Na pewno się tym nie przejmę. Kochani, przestańmy mieć postwę roszczeniową wobec Państwa-ono nam nie zabezpieczy przyszłości. Przejmijmy kontrolę nad swoimi pieniędzmi, nad przyszłością finansową swoją i naszych dzieci. Bo obudzicie sie za lat kilkanaście i co? Ręka w nocniku, na odkładanie za późno...Pozdrawiam. piszcie do mnie

Gość gonia 35
zdecydowanie polecam polisy....nie bank

Pomysł fajny i dopasowany, jak widze, do dzisiejszych wymogów, nie jest to już papierowa książeczka, ale porządne "konto internetowe", fajne demo mają na stronie mi się podoba, dzieciakom zapewne też :)