Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 119900222

Co byście pomyślały?

Polecane posty

Gość 119900222

Wczoraj rozmawialiśmy z moim facetem i on mówi: - Zobacz jak pasujemy do siebie. Przeciętne pary mają ok. 90 IQ, a my jesteśmy inteligentni. Ja mam 140 IQ, a ty... (tu się zastanowił, a ja byłam pewna że powie coś w rodzaju "też około tylu") -... pewnie ok. 120 IQ Najpierw pomyślałam że żartuje, ale zaczął na poważnie mnie przekonywać że tak uważa. Na pocieszenie powiedział że przeciętna kobieta ma pewnie ok. 90-100 IQ, więc jestem inteligentna. Odpowiedziałam że nie obchodzi mnie że on uważa iż jestem mądrzejsza od innych kobiet, tylko to, że właśnie stwierdził że jestem głupsza od niego. Zabolało mnie to. Gdyby miał jakiś dowód, gdybym robiła test, ale on po prostu strzelił. Owszem, wiem że jest bardzo inteligentny, ale zawsze uważałam że IQ mamy podobne, o czym miałam okazję się niejednokrotnie przekonać. Nie rozumiem na jakiej podstawie stwierdził że jestem głupsza. Nawet gdyby powiedział że mam np. 150 IQ, ale on ma 170 IQ - tez by mnie zabolało. Nie chodzi o liczby, tylko o to że uznał że jest mądrzejszy, chyba rozumiecie co mam na myśli. Jak wy byście zareagowały? Może po prostu przesadzam i mam puścić to w niepamięć?

jeśli wyjeżdżasz tu z takim tematem to obawiam się, że facet i tak "wyliczył" ci te iq na wyrost i powinnaś być bardzo zadowolona

Gość 119900222
Byłam prawie pewna że ktoś tak odpowie :D

no przynajmniej dajesz sobie sprawę jakie bzdury powypisywałaś

Gość agattaaa___26
ike, ale czyli co ty twierdzisz, ze inteligentne osoby nie uczestniczą w forum? ?? w takim razie ty to musisz być strasznie glupia.. czy chodzi ci o to że na forum mowi cos o swoim zyciu? to ty musisz być jeszcze glupsza niz glupia, bo swego czasu nawet zdjęcia dawałas

ike, ale czyli co ty twierdzisz, ze inteligentne osoby nie uczestniczą w forum? jakby to... inteligentna osoba takich banialuków nie wywnioskowałaby z mojej wypowiedzi :)

Gość moskala
oj tam dajcie jej spokój, jakby miał odrobinę taktu to by jej dał tyle samo IQ przynajmniej by się ustrzegł przed fochem

Gość Alev
Nie bierz tego tak do siebie.Mężczyźni czasem walną coś w ogóle bez przemyślenia. Wiesz.. podam Ci taki przykład innych Kobiet które nie mają nawet matury a Facet np. jest na drugim roku studiów czy też może ukończył już studia albo po prostu ma chociażby maturę . I bywa tak że gdy się kłócą Mężczyzna potrafi wyrzygać Kobiecie jaka ona to jest mądra w sensie że gówno wie. Kobieta nie powinna brać takich słów do siebie tylko jeszcze powiedzieć JESTEM NA PEWNO MĄDRZEJSZA NIŻ TY. Bo po co się załamywać i wkręcać sobie że się jest nie inteligentnym jak to nie prawda. Nawet gdybyś miała mniejsza IQ niż on to co z tego ? Najważniejsze że ty uważasz się za inteligentną a na pewno jesteś. Powinnaś walnąć mu w ten głupi łepek za to i tyle ;-) nie bierz tego tak do siebie. Pozdrawiam

Gość odpowiem ......
119900222...jak dla Ciebie to taki problem to znajdź jakiś wiarygodny test na inteligencję i sobie go zrób a wyniki pokaż facetowi ....tylko żeby się czasem grubo nie zdziwiła :D.....nie umniejszając w tej chwili Twojej inteligencji

Gość 119900222
Ja w ogóle mam dziwne wrażenie że on wciąż ze mną rywalizuje w kwestii inteligencji. Np. uwielbiamy rozwiązywać zadanie logiczne, grać w coś wspólnie. W niczym mu nie ustępowałam, zawsze szło mi równie dobrze jak jemu. Ale np. gdy ja wygrywałam, nic nie mówiłam. A gdy on wygrywał, strasznie się cieszył w stylu "ja wygrałem a ty nie, głupolku". Nie rozumiem tego. Zakompleksiony na pewno nie jest, bo jest naprawdę inteligentny.

Gość mała wielka trąbka
mój facet też myśli że jest ode mnie inteligentniejszy :P kretyn .Jeszcze chwile i go rzucę :classic_cool:

uwazam ze nie powinnas robicv z tego az takiego problemu, bo ktos mogłby pomyslec ze masz kompleksy.Wystarczy powiedziec swojemu mezczyznie, ze nola Ciebie jego słowa i nie zyczysz sobie wiecej takich komentarzy nawet w zartach.Jesli jest faktycznie taki inteligentny to uszanuje Twoja prosbę. Ja na Twoim miejscu bym sie nie przejmowała, generaklnie w obecnej chwili wali mnie to co ktos mysli czy mowi o mnie. Uwazam, ze prawdziwi przyjaciele wiedza kim i jaka jestem i nie musze tego nikomu tłumaczyc i udowadniac. Pozdrawiam

Gość 119900222
Mi nie chodzi o to czy jest inteligentniejszy czy nie. Niech nawet będzie. Tylko po co to mówil?

ze nola Ciebie jego słowa i nie zyczysz sobie wiecej takich komentarzy nawet w zartach. tak taką prośbą rzeczywiście udowodni swój dystans, inteligencję i brak kompleksów:)

Mi nie chodzi o to czy jest inteligentniejszy czy nie. Niech nawet będzie. Tylko po co to mówil? wolisz być oszukiwana?:P

Gość 119900222
Jeśli o testy chodzi, to robiłam kiedyś na studiach, czyli dobre parę lat temu. Z tego co pamiętam, w każdym wychodziło mi ponad 130 IQ. Mówiłam mu o tym, ale się śmiał. Zrobienie przy nim testu to dobry pomysł... Ale znam go na tyle że wiem, że nawet jeśli będę miała 2 pkt mniej od niego, to będzie miał radochę. Boli mnie to, że wciąż ze mną walczy w tej kwestii. Gdy np. rozwiązujemy jakieś logiczne zadania, mówi: "przyznaj się że ci nie wychodzi! może wytłumaczę ci jak to zrobić?", a gdy widzi że jednak potrafię sama, to chce robić to na czas, w ramach konkurencji (?) To chore, nie uważacie? Poza tym to super facet, ale ta jego rywalizacja jest idiotyczna i boli mnie.

Gość 119900222
Samo to, że mamy robić testy, by sprawdzić które z nas jest inteligentniejsze jest już głupie, nie sądzicie?

to mu o tym powiedz!!Szczerosc w zwiazku jest najwazniejsza a i dume czasami tez nalezy schowan do kieszenie - IKE

Gość 119900222
Mówiłam. Przeprosił. Ale wciąż podtrzymywał że jest mądrzejszy.

Zrobienie przy nim testu to dobry pomysł... Samo to, że mamy robić testy, by sprawdzić które z nas jest inteligentniejsze jest już głupie, nie sądzicie? ok, mozesz juz nie odpowiadac

a jakie znaczenie ma ze ktos ma w tescie dwa punkty mniej czy wiecej?? Czy po tym ocvenia sie czlowieka?? Czy ktos kto ma nizsze IQ jest mniej wratosciowym czlowiekiem?? Do czego w ogole prowadzi ten topik?? jaki ma byc efekt koncowy??

Mówiłam. Przeprosił. Ale wciąż podtrzymywał że jest mądrzejszy. więc jeszcze raz chcesz żeby zaczął ci kłamać ?

Gość DOROTAAA _ KISS KISS
jezuuuu, jakie głupie laski na tym topiku i nie mowie o autorce ciekawe czy wy byscie mężusiowi stopy całowały za szczerośc, gdyby wam powiedzial że jestescie głupsze od niego :O idiotki :O :O

Skoro twoerdzi ze jest madrzejszy to mu przytaknij a mysl swoje.Niech sobie tak mysli skoro jest dzieki temu szczesliwszy. Tylko to własnie pokazuje jego inteligencje w pełni. Ale skoro mu to do szczescia potrzebne to daj mu to, powiedz, tak kochanie jestes najmadrzejszy na swiecie i nikt Ci nie dorowna a teraz zmieniamy temt!! Nie uwazasz ze to dobre wyjscie i nie roztrzasanie problemu?? Nie rozumiem dlaczeego tak bardzo Ci zalezy na tym zeby przyznał, iz jeste s rownie madra jak on. Przeciez wiesz jaka jestes, jhakie masz zdolnosci, kochaj siebie!! A to co on mowi?? No coz!To jest tylko facet ;)