Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 119900222

Co byście pomyślały?

Polecane posty

ciekawe czy wy byscie mężusiowi stopy całowały za szczerośc, gdyby wam powiedzial że jestescie głupsze od niego nie- po prostu nie przejmowałybyśmy się tym wiedząc, że jest odwrotnie:P

DOOORRROOOTTTAAA!!! matko ile w Tobie agresji!!! Ty za takie cos to bys kłaki z głowy powyrywała co??

Gość 119900222
Nie chodzi o to. Gdy obca osoba mówi mi że jestem głupia to bawi mnie to. Nigdy nie wierzyłam w takie teksty, bo wiedziałam że to nieprawda. Ale gdy mówi to najbliższy człowiek, zupełnie szczerze i poważnie i jeszcze próbuje "pocieszać" - nagle zwątpiłam we wszystko.

Auitorko-olej i sie nie przejmuj to facet wiesz ze oni sa z MARSA. Szkoda nerwow, obroc to w zart, tak bedzie najleoeij, przyjdzie kiedys t5aki moment co udowodnisz mu ze jestes madrzejsza, a poki co nie zawracja soebie tym głowy.Szkaoda czasu, zycie jest zbyt krotkie

"Ale gdy mówi to najbliższy człowiek, zupełnie szczerze i poważnie i jeszcze próbuje "pocieszać" - nagle zwątpiłam we wszystko." - widze ze cos zaczyna docierac

Gość DOROTAAA _ KISS KISS
Kłaków bym nie powyrywała :O :O ale to jest dokłądnie tak jakby laska wierzyla że jest ładna, a nagle osoba najwazniejsza na swiecie, mąż czy narzeczony czy ktos powiedzialby jej na powaznie że wcale taka ładna nie jest, a przy tym pocieszał ciekawe czy byscie w takiej sytuacji machnęły ręką :O:O

ciekawe czy byscie w takiej sytuacji machnęły ręką " - co ty, ja zalozylabym temat na kafe

Gość 119900222
Chodzi mi o to, że partner powinien wspierać, dodawać skrzydeł, podbudowywać. A ja przy nim tracę pewność siebie. Często mnie krytykuje, zarzuca że robię coś źle, np. gotuję, wychowuję naszego zwierzaka, że jestem głupiutka. Wcześniej byłam pewna siebie, teraz czuję jakby ulatywało ze mnie powietrze. To jest naprawdę fajny facet, ale on na każdym kroku próbuje mi udowodnić że jest lepszy. Powinniśmy chyba współpracować, a nie rywalizować.

Chodzi mi o to, że partner powinien wspierać, dodawać skrzydeł, podbudowywać. A ja przy nim tracę pewność siebie. Często mnie krytykuje, zarzuca że robię coś źle, np. gotuję, wychowuję naszego zwierzaka, że jestem głupiutka" - acha i wiesz to wszystko ale z nim jestes bo jest inteligentny i fajny...

Gość znam ten problemmm
Też byłam z podobnym gościem. Na każdym kroku krytyka, dosłownie aż czekał w napięciu aż popełnię jakiś błąd i rzucał się jak wygłodniały pies. Też nie rozumiałam czemu ma takie kompleksy, bo był mądrym i inteligentnym kolesiem. Tak samo jak Twój, mój też lubił rywalizować ze mną. Gdy w czymś wygrywałam, mówił że to tylko przypadek, a gdy on wygrywał, mówił o tym tygodniami. Koszmar.

bo zazwyczaj facet jest inteligentniejszy bo mysli racjonalnie a nie emocjonalnie" - jak tak czytam to nie ma co do tego watpliwosci

Gość 119900222
Nie jest jakimś despotą, który codziennie mówi mi jaka jestem beznadziejna. Robi po prostu często aluzje, niby delikatne, ale jakby to wszystko podsumować, to wychodzi że jestem do niczego.

Gość Gosia Nie Samosia
zawsze szczery >>> dlaczego w tobie jest tyle agresji? czy zdajesz sobie sprawę że możesz kogoś zdołować? tak z ręką na sercu, myślałeś kiedyś o tym, że możesz narobić szkód? czy to wszystko to tylko projekcja żeby zaistnieć na kafe?

czy to wszystko to tylko projekcja żeby zaistnieć na kafe?" - tak astralna a za internet placi przekazem mysli :)

zwariowalas? mam wszczepione stale zlecenie" :D nie chce wiedziec co sie dzieje jak potrzebujesz wyciag z konta

Gość fffffffffffffffffiufiu
Faktycznie ja mam bardzo podobna sytuacje tyle tylko ze mąż uwaza sie za najlepszego ale nie tylko odemnie ale od wszystkich on zna sie na budowie on zna sie na elektryce itp..chociaz z zawodu jest kim innym a mi jak ma jakąs zecz pokazac to poprostu mowi jaka jestes głupia to takiej zeczy niewiesz koszmar rowniez popadłam w kompleksy ale mam go teraz gdzies :)nie ma ideałow wszystko wiedzących pozdrawiam

nic wielkiego, head-up display sie odpala" ufff balam sie ze bardziej fizjologicznie

"oj tam dajcie jej spokój, jakby miał odrobinę taktu to by jej dał tyle samo IQ przynajmniej by się ustrzegł przed fochem" sSoba inteligentna nie strzeliłaby focha z tego powodu :P A tak swoją droga się zastanawiam czy odpowiadałoby jej, gdyby np. powiedział "wiesz, ja mam 110, a ty to jakieś 170". Po pierwsze oznaczałoby to, że jest z facetem mniej inteligentnym od siebie, po drugie, że ten głupek wycenia jej IQ jakby coś mógł powiedzieć na ten temat :P

balam sie ze bardziej fizjologicznie ja tam nic nie chcę mówić ale wyczuwam nutkę zaangażowania w głosie czizasowej:P

MS - mozemy sobie tak gdybac, co by bylo np gdyby powiedzial "kochanie masz jakies 125, moja byla miala kolo 140 ale i tak cie kocham" :)

ja tam nic nie chcę mówić ale wyczuwam nutkę zaangażowania w głosie czizasowej" :) zwlaszcza w wydruk z chipa

zwlaszcza w wydruk z chipa a to pewnie zależy od długości.... tego wydruku:P