Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmmuconasoczewkowa

Soczewki kontaktowe

Polecane posty

Od jakiegoś czasu po założeniu soczewek czerwieni mi sie bardzo oko oraz zbiera sie w nim ropa!!! o co chodzi...miał ktoś coś takiego....chodze w soczewkach już 10 lat, nigdy cos takiego mi sie nie przydarzyło :(

To nie musi być koniecznie od soczewek. Lepiej iść do okulisty, może to jakieś zapalenie czy coś...

też tak myslałam...ale gdy zakładam okulary to poo paru dniach znika zaczerwienienie...a gdy zakładam powraca i od razu zbiera sie ropka...ale juz jestem umówiona z okulistą .Tyle czasu miała spokój, nie wyobrażam sobie chodzić w okularach...:(

Pewnie w takim razie trzeba będzie odstawić soczewki. Współczuję, też nie wyobrażam sobie wrócić do okularów.

po pierwsze - zmien soczewki. w sensie - kup nową parę. ta się moze jakoś uszkodziła albo zakazila. po drugie - idz do okulisty istotnie.

dzięki ;( wielkie Wam...mam nadzieje ze może rzeczywiście te soczewki są zainfekowane i dlatego tak sie dzieje, choć do okulisty też sie wybieram ...

jedyna rada to pójśc do okulisty, z oczami nie ma żartów też noszę soczewki, o oczy trzeba dbać bardziej niz nosząc okulary skoro dotąd nie miałaś problemów, to znaczy, ze z ta parą soczewek jest coś nie tak, albo masz jakąś infekcję do okulisty marsz i daj znac co powiedział