Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panizosiasamosia

wady mojego faceta? czy warto byc z kimś takim??

Polecane posty

Gość panizosiasamosia

ma 28 lat mieszka z mama,poniewaz nie stac jej zeby sie samej utrzymac:O mamusia go traktuje jak swojego męża obrazalski jest, ale na sczescie sie rzadko kócimy..ale jak juz to nie odzywa sie 4 dni jest mało spotnaniczny ciezko przezył roztsanie z ex i sie bardzo wahał co do naszego zwiazku z poczatku był b. obojetny..teraz juz nie ejst..ale nie chce sie ze mna zrobic fotki na wakacjach nie powiedział kocham Zalety: jest zabawny, inteligenty, ma poukładane w głowie, ma dobre serce, jest pracowity, zaradny, ma samochód nienajgorsza prace, nie umie kłamac , mam do iego ogromne zaufanie, ceni sobie stałe zwiazki

Gość art123
spróbuj popracować nad związkiem i nim samym, podstawy niby są...jak facet dba o matkę to raczej dobrze o nim świadczy ,dziwne tylko jest to że wspólne zdjęcie to problem- może on ma jakieś plany co do tej ex?

Gość panizosiasamosia
ex ma faceta z którym mieszka juz od dawna;) on nic d niej nie chce, zadnego kontaktu nie maja..unika jej jak ognia nie wiem nie chce zdjecia razem mam myozez 5 zdjec łacznie przez cała znajomosc

Gość Alev
Może warto z nim porozmawiać.. zapytać czy może czuję coś jeszcze do swojej eks ? Czy chcę na pewno z tobą budować ten związek ? Bo wydaję mi się że Mężczyzna sam nie bardzo wie czego on chcę .. nie jest do końca pewien swoich uczuć. Ile jesteście razem? Może po prostu Facet potrzebuje czasu.. Nie powiedział Ci że Cię Kocha bo nie chcę Cię ranić .. żebyś potem mu nie mówiła 'Przecież mówiłeś że Kochasz .. " Porozmawiaj z nim poważnie bo sama nie wiesz na czym stoisz czy w ogóle coś z tego będzie . Daj mu odetchnąć bo może jeszcze nie uspokoił się od ostatniego rozstania ze swoją eks. Życzę powodzenia mam nadzieję że wam się ułoży. Pozdrawiam

Gość panizosiasamosia
albo ja jemu

Gość panizosiasamosia
jestesmy razem 8 mcy...teraz za pare dni minie 8 misiecy

Gość panizosiasamosia
nie wstawiam zadnych zdjec na portale..wiec prosze spadac;)

Gość falalala
Byłam w identycznym związku. W końcu nie wytrzymałam i odeszłam. Uważam, że nie zależało mu. Po niedługim czasie poznałam miłość swojego życia. To było 1,5 roku temu. Za miesiąc rodzę nasze dziecko. Jestem niebiańsko szczęśliwa. Odejdź, nie warto.

Gość panizosiasamosia
mamy bardzo podone charaktery...bardzo bardzo z tym ze ja go kocham i mu to okazuje..i nie ejstem córeczka mamusi i mysle zeby sie wyprowadzic i chce to zrobic w najblizszym czasie.

Gość panizosiasamosia
ja głeboko mysle o rozstaniu, ale za kazdym razem brak mi odwagi. Kiedys po 3 miesiacach znajomosci chciałam z nim zerwac..to sie prawie popłakał i powiedział, ze wie ze mnie rani ze mu ciezko. ze sam nie czego chce... ze nie chce mnie stracic itd..i zostałam wtedy z nim..ale wtedy nie kochałam i było mi łatwiej, poza tym fatalnie nam sie układało a teraz układa nam sie dobrze

Gość panizosiasamosia
ale mi pomgacie;)

Twoj facet to obrazalski mamisynek, do tego jego zachowanie i styl zycia jest zupelnie nieadekwatny do jego wieku. Na dodatek wstydzi sie Ciebie. Sadzac po tym, co napisalas, to jak tylko zaczniesz cos mowic o jego samodzielnosci lub wspolnym mieszkaniu staniesz sie smiertelnym wrogiem jego matki, bo "kradniesz jej syna". Sproboj go kiedys zapytac o to przy jego matce, a zobaczysz, co sie stanie... I co mamy Ci odpowiedziec, skoro i tak zrobisz inaczej? Bo "ty go kochasz i go nie zostawisz" tylko bedziesz chciala go zmienic- a tacy ludzie sie nie zmieniaja. Dodatkowo polecam przeczytac na kafe jakies tematy o zaborczych tesciach i mamisynkowatych mezach- moze ktos bardziej obyty z kafe podalby ci tutaj linki- to powinno pokazac ci, co cie czeka w przyszlosci.

nie no w sumie nie jest z nim tak źle, ale wyciągnij go jak najszybciej spod opieki mamusi :]

Gość tralllaa
jakbym czytala o moim bylym;>

Gość panizosiasamosia
jakbym czytala o moim bylym;>? a jak miał na imie:D? mój ma tomek:D Nie powiedziałabym ze sie mnie wstydzi..bo znam jego znjomych i rodzine i przy nich sie mnie nie wstydzi...ale to zdjecie to dla niego cos dla bardziej wtajemniczonych