Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość penelopa kruz00

druga blada kreska?

Polecane posty

Gość penelopa kruz00

dziś 32 dzień cyklu, ( cykle mniej więcej trwają 30-34dni) rano na teście 2 kreska ale słabiutka, po czasie dłuższym nić 5 minut.(?????) ost. @ 15sierpień wcześnie rano. i co? najrozsądniej byłoby powtórzyć test?

Gość jak to co?
ciaza. gratulacje.

Gość penelopa kruz00
dobra, dobra, pytam poważnie:P tak szczerze mówiąc, chciało mi się rano tak spać, ze jak od razu druga kreska nie wyszła to po prostu nawet nie czekałam tylko poszłam spać, jak wstałam ( ok 30min) była już druga, ale po jakim czasie ona się pojawiła?;) hmm..:) to był: kinder-test

musisz jutro powtórzyć test. Generalnie liczy się te ulotkowe 5min. Wielu dziewczyną tak wychodziło po czasie i była ciąża, a wielu też nie. Nawet kilka dni temu jednej gratulowały- miała kreskę po min., a następnego dnia kreski nie było.

Gość ja zrobiłam i nic nie wyszło
dopiero po 10 min cien drugiej kreski. poszłam na bete. jestem w 14 tyg.

Gość mINIA..
CO JESZCZE WYCHODZIŁO DZIEWCZYNĄ??

też tak miałam. Jesteś w ciąży. Ja zrobiłam w 30 dc a miałam cykle 30-36dni. I miałam słabiutką ledwo widoczną kreskę oczywiście drugą. Więc nikt tu nie żartuje, gratuluje.

Gość penelopa kruz00
o kurczę to rzeczywiście powtórzę, na nic się nie nastawiam, ale powiem szczerze, że idzie trochę kota dostać. cycki bolą, ale to normalne w sumie- przed @ zawsze bolą, zastanawia mnie jedynie dziwny ból w podbrzuszu, nie przypominam sobie, żebym taki ból miała przed @ no nic. poczekam w takim razie, szkoda, że nie mam regularnych cykli wtedy byłoby prościej.

Gość penelopa kruz00
dziękuje za odp. w każdym bądź razie :)

Gość a ja sie z gadzam
z minia tez mialam slaba po 15 minutach, wszyscy gratulowali na kafe. Nastepnego dnia test z krwi 0 i brak kreski. Lepiej sie nie napalac, a mile zaskoczyc

Gość penelopa kruz00
ja się nie napalam absolutnie :) tylko jestem ciekawa :)

Mnie brzuch też bolała jak na @, piersi bolały jak na @ więc mnie zmyliły że jestem w ciąży. Test zrobiłam bo miałam zacząć brać antybiotyki więc cieszę się że go zrobiłam.

Gość penelopa kruz00
no to gratuluję Ci Kasiu:)))))))) mi się nawet włosy przetłuściły jak na @;-) tak jak pisałam na nic się nie nastawiam, i jestem bardziej pewna, że dostanę @ ( tak też się dokładnie czuję, jakby mi miało coś wypłynąć:P) niż rzeczywiście to ciąża:) poczekam jeszcze troszkę:)

Gość fdeee
Też miałam drugą bladziutką kreseczkę, a teraz moja córka ma 3tyg ;-)) Gratuluję! Dbaj o siebie i Maleństwo ;-)

Ja 2 test zrobiłam tego samego dnia popołudniu. z innej firmy (chyba to był pre test) i wyszła 2 wyraźna krecha. Teraz jestem w 19 tygodniu i czekam w lutym na Michałka. Pierwszy test wyszedł z maluteńką kreseczką.

Gość penelopa kruz00
a ile dni przed @? albo po?;) dziś mój 32 drugi dzień cyklu tak jak pisałam. @ czasem dostawałam i po 34 ehh

Gość PaulkaLaurka
Penelopa z tymi testami to nigdy nic nie wiadomo, ja raz zrobiłam test w 35dc i wyszedł negatywny a za tydzień już pozytywny, moja kuzynka od 36dc zrobiła 6 testów z porannego moczu - co dziennie jeden i były negatywne, a jak poszła na bete okazało sie, ze jest w 5 tygodniu, ja tez kiedys mialam druga bladą kreskę, ale po kilku dniach dostałam okres, nazywają to ciążą biochemiczną, ale jak widzisz kazdy przypadek jest inny, moja rada - idz na betę :) powodzenia.

Gość penelopa kruz00
dzięki tak tez zrobię.

Gość penelopa kruz00
witam ponownie :)))))) oczywiście rano dziś zrobiłam drugi test, tym razem stałam i patrzałam na niego przez 5minut druga blada kreska ponownie wyskoczyła . ale myślę sobie, że i tak muszę iść na betę. Poszłam do laboratorium, a Pani pyta czy minęło 7 dni od spodziewanej @, mówię jeszcze nie, ale zrobiłam 2 testy i wyszły blade kreski, a ona, że nie zrobi bo nie ma sensu i mam przyjść jak będzie 7 dni po. na to ja jej, że ja chcę, a on przykro mi :| co za baba !!!!!!!! czy rzeczywiście, żeby zrobić betę musi minąć 7 dni?;/

Gość no co ty.
złuz na nia skargę! nie trzeba wcale czekac. Beta juz przed okresem wykaze ciążę. Ja bym poszła tam jeszcze raz, a jak sytuacja sie powtózy to poprosiłabym o nazwisko kobiety i złozyla skargę u kierownictwa laboratorium.

Gość no co ty.
powtórzy miało być, a tak w ogóle to wielkie gratulacje bo jak dwa testy Ci wyszły dodatnio to to na pewno ciąża.

Gość penelopa kruz00
normalnie się wnerwiłam!!! ja np. nie nastawiałam się, że tak szybko to się stanie, stwierdziłam, że na pewno pół roku zejdzie zanim się uda, a tu za 1szym razem :D więc luzik poczekam jeszcze, ale np jak są babeczki, które starają się rok albo więcej i taka baba w laboratorium mówi im NIE to bym tam ją walnęła!!! dziewczyny chce pojechać w inne miejsce tylko powiedzcie czy na pewno coś wyjdzie???

Gość penelopa kruz00
haha ale napisałam jakby miała rozdwojenie, nie będę czekać, muszę to sprawdzić:D

Gość no co ty.
wyjdzie, wyjdzie!

jedz, jak beda pytac powiedz ze minelo i niech robia. bez sensu byla ta odmowa, jak za to placisz to mozesz sobie rkwe nawet codziennie badac i to nie ich sprawa...

Gość penelopa kruz00
dziewczęta, jeśli macie blade kreski na teście, jesteście w ciąży tak jak ja ! odebrałam właśnie wyniki beta, jeszcze nie dowierzam:))))) pozdrawiam was:)))))) penelopa

wydaje mi się,że jesteś. ja też test zrobiłam z ciekawości, okresu nie miałam, ale że odstawiłam tabletki to wpoiłam sobie,że nie mam go przez tabsy. zrobiłam test rano, po pracy, po 2-3 min wyszła bledziuchna kreska więc się nią nie przejęłam. jednak popołudniu zrobiłam kolejny, po przebudzeniu-kreska ciut wyraźniejsza. 2 dni poźniej zrobilam elektroniczny, migająca klepsydra była wiecznością. i test pokazał 2-3 tydzień :) dla pewności zrobiłam betę, i wykazała mi 931.15 co według tego labolatorium odpowiadało 4-5 tygodniowi. teraz powinnam byc w ok 8-9 tygodniu, położna usilowała określic wiek ciąży ale nie była w stanie przez wahania okresu, więc 11 października mam usg,myślę że +/- powiedzą mi w którym jestem tygodniu :) zrób sobie test krwi, będziesz wszystko wiedziała.

Gość penelopa kruz00
ni wyszło 87,85 i pokazuje w tabeli 4-5 tydzień.