Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem co kupić

Co na chrzicny dla dziewczynki?

Polecane posty

Gość Nie wiem co kupić

Idę z mężem w niedzielę na chrzciny to córeczki jego brata. No i zupełnie nie wiemy, co się kupuje na chrzciny. Może mi ktoś coś poradzić?

bardzo adne sa bukiety z wyprawka koszt ok 100 zl jest tam kilka ciuszkow pozwijane w piekne kwiaty :) albo taki tort z pieluszek poszukaj na allegro, fajny jest tez smoczek srebrny z miejscem na pierwszy zabek, albo jakis zloty medalik, albo po prostu kasa do koperty

Gość Nie wiem co kupić
Widziałam kiedyś taki bukiet z ubranek, to super jest, ale nie wiem, gdzie to można kupić. A jeśli kasę, to ile się daje?

Gość dnvl
Jesli nie jesteście chrzestnymi to 200 zł. od pary wystarczy.

Gość Nie wiem co kupić
200 zł to dla nas trochę dużo :o Wolałabym kupić jakiś prezent za ok. 100 zł, tylko nie mam pomysłu.

Ja mysle ze kase nawet 100 zl sie przyda..Wiadomo nikomu sie nie przelewa a z ubranek wyrosnie dziecko a rodzice sobie zawsze kupia co im potrzebne dla dzieciatka w danym momencie...

Gość Nie wiem co kupić
Myślałam o misiu, ale dziewczynka ma już kilka takich, bo dostała od rodziny jak się tylko urodziła :o

Gość lopae
kupcie pierogi

Gość Nie wiem co kupić
No ale to nie będzie głupio, jak dam tylko 100zł?? Jakoś tak dziwnie.

czemu dziwnie??? ladna kartka z zyczeniami do tego maly bukiecik kwiatkow albo jakis drobizag i pasuje :)

myślę, że jak dasz te 100 zł. to będzie dobrze. zawsze za tą sumę można coś kupić, albo dołożyć i mieć to co jest w danej chwili potrzebne. nie jestem zwolenniczka łańcuszków, krzyżyków czy medalików. mój syn dostał taki na chrzciny i będzie leżał w szafce kilka lat...pieniądze, które dostał na chrzest są jeszcze w skarbonce i czekają :) przynajmniej jestem pewna, że będzie z nich pożytek :)

Gość fghhysr
A ja uwazam,ze kasa ok jesli rodzice wplaca na jakies konto załozone dla małej.Fajnym prezentem,ktory widzialam u kolezanki była srebrna mala grzechotka z wygrawerowana data urodzenia lub chrztu.dziecko bedzie miało na zawsze pamiatke