Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bellanna

Ciasnnaaa...

Polecane posty

No kude, czemu ja jestem taka ciasna? Mam taką wąską,że trudno mi jednego palca włożyć...Jestem dziewicą fakt, ale czy nie powinnam mieć trochę wieksza? przecież o włożeniu penisa nie ma mowy..no bo jak...?:/

Gość tekradiam
No jak to jak ? Miliardy kobiet przez to przechodziły w historii świata, dasz radę. Tylko (moim zdaniem) do pierwszego razu powinnaś sobie znaleść faceta który sie na tym zna, będzie umiał Ci zapewnić relaks, zrobi Ci taka minetkę że zapomnisz ze jesteś dziewicą i dopiero wtedy wsadzi swojego wacka. Jak trafisz na napaleńca co chce jak najszybciej trysnąć to załatwisz sobie traumę na bardzo długo, a w najlepszym przypadku szybko zapomnisz jak to było przeżyć "ten pierwszy raz"

czyli chodzi o to,żeby była dłuższa gra wstępna i żeby chłopak z którym bym chciała przeżyć swój pierwszy raz był bardziej ... czuły? tak?

Gość Drągal234
A co ty chcesz...gdyby członka się wkładało to rzeczywiście pochwa musiałaby być nie wiadomo jaka...mężczyzna WPYCHA swoje prącie do pochwy i na tym to polega. Do twojej piczusi też się da go wepchnąć...nie martw się kochana :)

Gość Drągal234
Ważna jest też technika,przygotowanie i ułożenie partnerki...doświadczenie faceta.

a jak się trafi prawiczek? (zresztą takiego bym wolała chyba) to co wtedy? ... po mnie ;p

Gość Drągal234
hehehehe...masz rację,z prawiczkiem nie zawsze wychodzi :) Ja tez pierwszy raz miałem problemy...nie wiedziałem gdzie mam pchać,tzn gdzie jest wejście do pochwy.Śmieszne ale prawdziwe :)

haha, o boże, to ... masakra ;) to może w takim razie lepiej z doświadczonym by było...ale wtedy by mógł porównywać mnie z jego poprzednimi ... itp. itd. ja bym wolała prawiczka, ale bała bym się mu 'oddać' ... miałabym obawy,że np. minety nie będzie umiał zrobić, że nie będzie umiał mnie 'dobrze' tam dotykać i miałabym przykre doświadczenia...:/

Gość Drągal234
Tak jest...masz rację. Na szczęście tego sie nie da reżyserować.Przychodzi odpowiednia chwila i ...po wszystkim :) Ale wspomnienia zostają na całe życie :)

Gość hgnvb
jak sie podniecisz to sie rozciagnie . PEwnie wkladasz tam palucha nie bedac podniecona i dlatego tlyko jeden wchodzi

Gość koihiugtgdf
ja wkładam jak jestem mokra i podniecona i mi też tylko jeden wchodzi

Gość bellana.
aha, mam 14 lat