Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dewfrtgyhujijk

Czy swiadkowa ma miec taki sam kolor bukietu jak panna mloda tylko mniejszy?????

Polecane posty

Gość dewfrtgyhujijk

;)

Nie świadkowa nie musi mieć takiego samego koloru bukietu o panna młoda co do wielkości musisz porozmawiać z przyszła panną młodą zy jej to odpowiada że będzie taki sam lub podobny

nie swiadkowa nie musi miec takiego samego bukietu. Ja poszlam sama ze swiadkowa i moim mezem do kwiaciarni i wybieralysmy sobie bukiety ona dla siebie ja dla siebie

Moja świadkowa miała mniejszą wersję mojego bukietu, tyle, że w jej bukiecie było kilka róż czerwonych ponieważ w takim kolorze miała sukienkę. Świadek miał kwiaty do butonierki również czerwone, pan młody kremowe tak jak mój bukiet.

Gość andromea81
Świadkowa w ogóle nie musi miec bukietu.To już zalezy od Ciebie, czy chcesz,żeby miała.My uznajemy,że to panstwo mlodzi sa najwazniejsi i maja kwiaty (panna mloda bukiet i pan mlody butonierke).Poza tym świadkowa ma potem Ci pomagać ze zbieranienm kwaitow od gosci,wiec szczerze mowiąc, nie wiadomo po co jej jeszcze dodatkowy bukiecik.Nasza ucieszyla się,że nie bedzie musiała niczego nieść,ale to już zalezy od świadkowej:-)

Gość Ul.lenka
Nie musi. Ale moim zdaniem bardzo ładnie to wygląda. Kwestia teraz doboru nie tyle samych kwiatów co ich kolorystyki i odpowiednie dopasowanie do koloru strojów. U nas sprawa wyglądała podobnie jak na tym linku który koleżanka podesłała wyżej. Konsultantka z firmy Indygo z której usług korzystaliśmy doradziła nam właśnie, żeby kolory były naprzemiennie, czyli tak jak na fotografii - panna młoda bukiet w kolorze sukni świadkowej, i vice versa, bardzo ładnie to wygląda. Oczywiście są też inne fajne opcje - byłam ostatnio na ślubie gdzie świadkowa miała taki sam bukiet jak panna młoda tylko, że panna młoda miała duże róże, a świadkowa miniaturki, taki układ również ładnie się prezentuje.

Gość Latifa 1972
Czy panna młoda musi mieć bukiet koniecznie ?

ani panna młoda nie musi ani świadkowa nie musi mieć ani nie musi mieć takiego samego jak panna młoda itd ;) ja będąc świadkową kilka lat temu miałam całkiem inny bukiet niż PM i było ok ;)

Gość moja świadkowa miała
miniaturkę mojego bukietu - kwiaty i kolory były te same. Zapytałam się jej oczywiście wcześniej w jakim kolorze będzie mieć sukienkę, żeby wszystko razem się nie gryzło.