Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szak

Prosze o rade..

Polecane posty

Gość Szak

Witam. Moja dziewczyna ostatni raz dostala okresu 15 sierpnia, ostatni raz kochalismy sie 5 wrzesnia (stosunek przerywany). Dzisiaj mija 31 dzien.. Ma wszystkie normalne dla niej objawy tego ze okres nadchodzi.. wieksze piersi humorki itp. Jednak bardzo sie martwi. Wczoraj zrobilismy dwa testy ciazowe roznych firm.. pokazaly ze nie jest w ciazy i kamien troche spadl z serca.. ale kolejny dzien bez okresu troche ja podlamal. Generalnie bardzo sie stresuje tym ze sie spoznia bo na ogol byl bardzo regularny. Wybrac sie do lekarza? czy moze poczekac i powtorzyc test? Prosze o konkretne odpowiedzi. z gory dzieki Dodam moze jeszcze ze stres i lekkie nerwy zaczely sie kiedy zle obliczyla date tego kiedy powinnas dostac okres.. 3 dni za wczesnie.. wiem ze moze to wyglada na blacha sprawe ale ze wzgledu na to ze zaczelo sie to w glowach wczesniej to temat sie dluzy..

Nawet jeśli jest w ciąży to lekarz nic nie pomoże na razie, bo to za wcześnie. Zaczekajcie, skoro ma objawy takie jak przed miesiączką, to pewnie ją dostanie. A następnym razem zabezpieczajcie się i nie będzie niepotrzebnego stresu.

Gość Szak
No tak, ale w jakim sposob mozna ta sytuacje troche uspokoic? wydaje mi sie ze ten stres spowlania okres.. poczekac dzien dwa i zrobic kolejny test ?

Jak test ją uspokoi, to niech zrobi jeszcze, ale myślę, że szybciej dostanie okres. Nie wiem zabierz ją do kina, niech się trochę zrelaksuje i przestanie myśleć, niech weźmie gorącą kąpiel albo zabierz ją na basen, trochę wysiłku fizycznego też nie zaszkodzi.

Gość skoro miała
15 sierpnia to dziś jest 29 dzień a nie 31

Gość Szak
15 sierpnia tez sie wlicza czyli dzisiaj majac 14, mija 31 dzien :)

knajprawdopodobniej spoznia sie przez ten stres.. niech wieczorkiem sobie wypije mietę, zje kawalek czekolady, to relaksuje. U niektórych dziewczyn na nastepny dzien pojawia sie okres. bedzie dobrze :)