Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xsxsxsxsxsx

kochanek nie pozwala mi na zwiazek z innym...

Polecane posty

Gość xsxsxsxsxsx

sam ma żone, ale gdybym ja kogos sobie znalazla to on uznałby to za zdrade. czy to jest normalne? :O

Gość xsxsxsxsxsx
wkurwia mnie to ostro .. :O

no to olej jego obiekcje i zwiąż się z kimś fajnym. On się po prostu boi, ze ten ktoś da ci szczęście i nie bedziesz go potrzebować, a wtedy gdzie znajdzie drugą taką głupią, co będzie godzić się na wymienianie się sokami z jego żoną.

Gość xsxsxsxsxsx
masz racje

Gość xsxsxsxsxsx
mam ochote go zdradzic.... ostatnio zachowuje sie jak dupek, należałoby mi sie.

Gość xsxsxsxsxsx
nie mi tylko MU :)

Gość xsxsxsxsxsx
nasz romans zawszy byl bardzo burzliwy.. na poczatku wielka namietnosc, teraz kłotnie i wieczne pretensje... czuje ze sie oddalalamy.

nie zbudujesz szczęścia na czyimś nieszczęściu. wybacz ale dla mnie kobieta (o ile można tak nazwać) która bierze się za chłopa, wiedząc, że ten ma rodzinę to szmacisko.

Gość xsxsxsxsxsx
wiec twoja obelga nie jest skierowana w moja strone gdyz ja nie wiedzialam :) ale nie o tym jest ten watek

Autorko nie przejmuj sie , desperatki zawsze tak reaguja:) To twoje zycie , bierz faceta za fraki i stawiaj sprawe jasno Zona i dziecko czy ja.

Gość xsxsxsxsxsx
czy faceci nie maja sumienia? gdybym ja miala meza i mlodego kochanka i nie pozwalala mu na kontakty z innym kobietami i trwaloby to lata, to mialabym wyrzuty sumienia, ze mu mlodosc kradne. mowilam mu ze marnuje swoje najlepsze lata i czy on tego nie widzi, tylko kaze czekac na siebie? ale nigdy sie do tego nie ustosunkowal.

Rzezimieszek nie jestem desperatką i mam szczęśliwe życie i super faceta... Gdyby jednak miała trochę klasy to odpuściła by sobie jak dowiedziała się o rodzinie. Zawsze jak kogoś skrzywdzisz to powróci do Ciebie to podwójnie. Nie życzę Ci tego ale pewnie się przekonasz.

Gość xsxsxsxsxsx
ładna i madra kobieta. i ma wlasnego faceta. ehh zle ze mna, kazdej ktora ma faceta ktorego nie musi ukrywac zazdroszcze... kurwa to smutne, chyba w weekend sie uchlam..

Na prawdę wielki masz problem, oczywiście, że nie ma sumienia bo od żony nie odejdzie a Ciebie chce mieć tylko i wyłącznie dla siebie i dla własnego posuwania :) facet jest pewnie "wiekowy" z równie wiekową żoną, a najwidoczniej nie lubi posuwać po kimś ;]

Gość xsxsxsxsxsx
dajze juz spokoj. wiem ze romanse sa zle, ale cos poradzic? serce nie sługa. myslisz ze jest mi tak cudownie teraz? kochanki tez cierpia. nie robilam tego z premedytacja wiec zejdz ze mnie.

Gość xsxsxsxsxsx
hehe, nie, jest co prawda starszy ale nie az tak duzo :) a seksu wlasnie ostatnio nie ma..

Tak trudno zrozumieć - nie bierz Tego co nie Twoje, a nie będzie problemu. Na pewno z nie jednym mogłabyś się związać i mieć normalny związek.

W takim razie skoro serce nie sługa, mówisz kolesiowi, że ma się rozwieść z żoną. Jeżeli kocha to nie będzie miał z tym problemów, jeżeli odmówi - to wiesz na czym stoisz. I nie daj się w ciągnąć "na pewno to załatwię", " nie teraz, muszę wyczuć dobry moment", albo" lepiej nam będzie tak"