Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polfhrue

polskie dziewczyny

Polecane posty

Gość polfhrue

to gburowate, zawistne primadonny. Nie potrafią działac wspólnie jedna drugiej nogę podklada. Obgadują namiętnie jakby to była ich pasja. faceci są nie lepsi. Wystarczy wejść do jakiegokolwiek sklepu to spotykamy się z chamstwem i nieuprzejmością ze strony sprzedawców. Wczoraj np. kupowałam loda to cipa była tak nedeta i leniwa że szkoda gadać. Ubieram się w stulu ulicowym tzn wygodne brzydkie ubrania. Dopiero jak otworzyłam pełny portfel to paniusia się usmiechneła, pewnie myslała że jestem dziadówką.

Gość matka Polka od języka
:D a ja też obgaduje tylko nazywam to stwierdzaniem faktów:D

Gość polfhrue
masz rację, ulicznym. Naprawdę rzadko spotyka się fajne niezawistne osoby którym nie będzie przeszkadzał twój krzywy ząb albo np. wystające kolana

Chantalka być może tam bardziej ale boli że i tu to widać. Polak jest jak pies ogrodnika- sam nie weźmie i drugiemu nie da. Jeśli okaże się że ten drugi to też polak to jest dopiero kaplica- jeszcze starań dołoży by nic z tego nie wyszło. Popieprzony naród i mentalność ludzka :O

polfhrue---> zapewniam Cię, że sa takie osoby, tylko ciężko na nie trafić bo nie każdemu dajemy sie dogłębnie poznać. a gdy już pozwolimy to uwierz mi żadne krzywe zęby, wystające kolana czy inne mankamenty nie będą mu przeszkadzać. Niezależnie czy to chłopak, mąż, czy przyjaciółka. Widocznie na kiepskich ludzi trafiłaś w życiu lub jesteś zamknięta w sobie i zbyt mało pewna siebie skoro pozwalasz by inni tłamsili Cię za powierzchowność.

Gość wrzesień2010
Ja jestem w miarę tolerancyjna. Do urody nic nie mam, bo sama też nie jestem idealna, gust każdy ma swój, makijaże są różne. Fakt, czasami aż odwracam głowę jak widze kogoś takiego na ulicy, ale żeby zacząć "obgadywać" to naprawdę ktoś musi mi podpaść :P

Mieszkam w Holandii, kraju który słynie z tolerancji i nie mogę się nadziwić, że tutaj każdy jest sobą, nikt na nikogo nie wytrzeszcza oczu gdy ten jest jakoś dziwacznie ubrany lub ma inny styl niż reszta. W Polsce daleko do takiego stanu rzeczy. Wciąż wiele nas, Polaków szokuje. Uczulona na głupotę---> oj żebyś wiedziała, że naród nasz pieprzony jest jak cholera:-O

Gość polfhrue
Tzn. wiem że są sympatyczne osoby, spotkałam takie, Bogu dzięki, ale z życzliwością w naszym narodzie ogólnie jest ciężko. I powiem Ci że taka torba jest w stanie zepsuć Ci dzień.

polfhure---> wrzuć na luz. Trzeba było uśmiechnąć się spod swoich ulicznych łachmanów do kasjerki i wymusic ten uśmiech od niej...głowa do gory i nie pozwól by jakiś jeden incydent zmienił Twoje postrzegania świat. Po prostu kasjerka miała okres i już;)

Gość polfhrue
W sumie też tak jest że każdy człowiek ubrany na luzie jest traktowany jako obszczymur i żebrak hi hi

zgadzam się, że my kobiety, jestesmy baaardzo zawistne, zazdrosne o byle co, same nie widzimy swoich wad a wytykamy innym :/ czasami zastanawima się, czy warto być miłą, kolezenską itp., chyba jestem zbyt naiwna a inni to wykorzystują :( kiedy ja potrzebuje pomocy, to wszyscy mają mnie w dupce...

Gość Szalej Jadowity
kobiety sa fe mężczyźni sa be a ty to co jestes niby???? istota idealna?? nie lepsza niz wszyscy z ta roznica ze sączysz jad na forum

Gość polfhrue
Ja jestem kulturalna jeżeli przychodzi jakiś klient i nie dlatego że ma kasę ale dlatego że dla wszystkich ludzi jestem życzliwa. Mam tak od urodzenia. Nie przyszłoby mi do głowy stroić fochy i udawać królewnę jak jestem w pracy i wymaga się ode żeby spełniać wymagania klienta.

faceci raczej tacy nie są, oczywiscie też mają wady :)) ale wydaje mi się, że np. w relacjach męsko-męskich, w kwestii przyjazni są bardziej tolerancyjni, wierni, nie obgadują, nie zazdroszczą (choć i tacy się trafią) a kobiety... szkoda gadac

akunamatata faceci raczej tacy nie są, oczywiscie też mają wady ale wydaje mi się, że np. w relacjach męsko-męskich, w kwestii przyjazni są bardziej tolerancyjni, wierni, nie obgadują, nie zazdroszczą (choć i tacy się trafią) a kobiety... szkoda gadac dobrze że dodałaś "wydaje mi się" :D

a tak nie jest??? ja przynajmniej znam kilkoro facetów, na których nie mogę złego słowa powiedzieć (kiedy chodziłam do szkoły mama zawsze powtarzała "trzymaj sztame z chłopakami, a dobrze na tym wyjdziesz " - i nie myliła się) :) a te niby moje "koleżanki" pożal się boże...

Autorka napisała w pierwszym poście że kobiety są gburowate i zawistne, mężczyźni są dokładnie tacy sami- nie ma co uogólniać. Kamecha szmaty są i tyle ... a poza tym uważam, że Kartaginę należy zburzyć. Szczęśliwy, kto wyrzekł się świata wcześniej, nim świat wyrzekł się jego. to JA - http://tnij.org/to_jaa http://jarek84.powiedz.to/ bo najważniejsza na świecie jest przyjaźń a nie jakaś tam sryjaźń moje hobby to łamanie regulaminu i dostawanie banów takie komentarze mnie najbardziej bawią- wszystkie są takie a nie inne- tylko ta jedna z która się związałem jest wyjątkiem :D:D 🖐️