Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartosz z Warszawy

Nad moją babcią zamieszkało dwóch pedziów... babcia się boi

Polecane posty

Gość Bartosz z Warszawy

Babcia mieszka w kamienicy z lat 50tych, gdzie wszyscy się znają także długo nie trwało, zanim wyszły na jaw ciekawe szczegóły. Tych dwóch wprowadziło się miesiąc temu. Pierwszy (Jan) ma ok. 50 parę lat, pracuje w tramwajach i wszystko wskazuje że to on jest stroną aktywną, nosi sweter, wąsy, jest grubawy i pokrzykuje na swojego chłopaka. Ten drugi (Norbert) jest młody, ma na oko 25-30 lat, okazało się że żył na dworcu z którego zabrał go p. Jan. Sprowadzili się i od razu problemy. Ten młodszy chciał się zabić tydzień temu, przyjechała policja, psycholog, rozstawili materac do skakania. Nie skoczył w końcu z 3 piętra. Podobno pokłócił się z Janem i tamten kazał mu się wynosić z mieszkania, ale teraz już jest OK. Poza tym chcą robić ogródek na trawniku przy domu, podobno to teren wspólny mieszkańców i już postawili ławeczkę altankę i ogrodzenie z tramwajowych barierek najpewniej ukradzonych. Ale mieszkańcy będą robić protest oprócz jednej rodziny lokatorów komunalnych którzy tam do nich przychodzą wypić piwo i pogadać paląc tanie papierochy. Babcia się boi że sprawa się będzie pogarszać, co robić.

Gość Bartosz z Warszawy
Jak to nieważne? To pedzie :o

Gość yyhyhye
a co zazdrościsz im ? Sam byś chciał mieć spenetrowany odbyt przez tranwajiste

Gość Bartosz z Warszawy
jestem zly... Pan Janek wczesniej mowil mi ze jestem jego jedynym a wzial tego przyblede z dworca :(

Gość Bartosz z Warszawy
Gdzie się babcia wyprowadzi, jak ma 86 lat? na głowę upadłaś? Problemem są pedzie, nie babcia... co to znaczy nie zaglądaj do łóżka? Wczoraj chciał skakać, jutro może wysadzi się gazem razem z domem, normalni ludzie tak robią???!

Gość no i co ze pedzie
ja mam nad sufitem facet i kobieta, rzucaja sie garnkami, nozami ... Policja interweniuje non stop ... NO I NAJDZIWNIEJSZE SA HETERO :D

Gość szkoda, że nie GERONTOFILE
wielka szkoda :(

Gość DO DZIKIEJ RÓZY
skąd w Tobie dziewczyno tyle jadu? czytam Twoje posty nie tylko w tym temacie i wszędzie ci w dupie nie pasuje co jest z Tobą?

Gość Nietoleruje nietolerancji
Ja rozumiem ze mogą byc niespełna rozumu, ale co z tym ma wspólnego ich orientacja?

Gość Bartosz z Warszawy
Trzeba pedziów popędzić, tylko jak?

Gość powiedz nam.....
te pedzie tam wynajmują ? czy moze jeden z nich jest właścicielem

Tzn. heteroseksualni nie robią rozrób, nie rzucają się z okien, nie dewastują klatek schodowych? Ich homoseksualizm naznacza ich jako złych ludzi? Bo nie kumam?

Gość powiedz nam.....
ja tam ciebie rozumiem a tym bardziej babcie kobiete starsza która potrzebuje spokoju a nie zboczeńców nad głową u mojej ciotki vyło podobnie tylko ze oni byli cholernie głosni ,orgie robili sobie ,ciocia chodziła tam non stop zwracac im uwage delikatnie az w końcu nie wytrzymała i wypliła z grubej rury co mysli o nich od tego czasu ma spokój siedza po cichu

Gość Bartosz z Warszawy
Wynajął ten starszy. Nic nie mam to pedałów, homo, gejów etc. ale oni są niestabilini psychicznie z tego co widać!

Gość powiedz nam.....
jak wynajmuje to wystarczy skontaktowac sie z włascicielem i opowiedziec co tam sie wyczynia ze lokatorzy nie zycza sobie takiego sasiedztwa i wszytko

Gość Bartosz z Warszawy
Weź Róza zamknij locha, bo nawyraźniej nie potrafisz wczuć się w problemy starszych osób! sama nie masz matki ani babci? To jest myśl - powiem babci żeby dowedziała się kto im wynajął i zadzwoni do niego.

Gość powiedz nam.....
róża to jakaś psychiczna larwa wszedzie dzisiaj sie udziela z mordą w kazdym temacie ,go kazdego słówka wpierdala swoje wypociny po co tacy ludzie jak róża chodza po tym swiecie i tak juz powietrze jest zanieczyszczone gównami i jeszcze ona potrzebna ,nie wiem do czego

Gość Bartosz z Warszawy
na tym materacu znaleziono potem sperme

Gość Bartosz z Warszawy
Tego jeszcze nie wiem dlaczego ma ich wyrzucić, ale coś wymyślimy bo ta sprawa jest karygodna. Na pewno wyrzuci.

Gość powiedz nam.....
a chociażby dlatego ze mieszkają tam sami starsi ludzie potrzebujący spokoju a nie burd i sąsiadów samobójców czy Ty róża zdajesz sobie sprawę jak starsi ludzie długo przezywają takie akcje jaka opisał autor ,próba samobójcza to wystarczający powód zeby powiadomic o tym własciciela mieszkania

Gość Bartosz z Warszawy
Oczywiście!