Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Heartbeat i don know who

jak doproawdzić nauczycielke do pionu ? jak odszczekać??

Polecane posty

nauczycielka mówi do jednej dziewczyny a bo to była lekcja niemieckieego, ta nauczycielka miała sie za wielką hrabinę ale nie goliła pach...no w kazdym razie była lekcja o Szwjacarii jaka to ona droga itp i mówi do jednej laski "tak tak Kasiu nie bedzie cie nigdy na to stac" ... ale to mówiła z jakby nostalgią...no w moim odczuciu nie było to takie wredne , ale ta kasia była wrażliwa i było jej przykro, zastanawiam sie jak na takie cos można odpowiedziec???

Gość odpowiedziałabym grzecznie
że jak jednak uda mi się tam wyjechać, to wyślę do pani pocztówkę :) co do tego mają nieogolone pachy?

Gość PPPPkrazyPPPP
ja bym powiedziała "dam dupy pani mężowi to i mnie tam zabierze skoro taki bogaty" :D

Gość jakie te bachory terazWrazliwe
szkoda ze gowniary nie macie takiego poczucia wlasnej wartosci jak sie oddajecie za nowa komorke,albo dzinsy :o i jak sie lejecie,wyzywacie,ćpacie,i chlacie na baletach i robicie ze swojego zycia gowno:o do ksiazek matoły!!!!

no a jak miec poczucie wartosci jak nauczycielka pozycjonuje uczniow względem kasy?? u mnie w klasie wszyscy akurat byli normalni , przeciętni, no była córka burmistrza ale nie jakas ah i oh, ubierała sie ładnie z klasą, i córka dentystki która wagarowała i wszyscy jej zazdrosci ciuchów z HM i Roxy, butow Emu :D :D no ale w innej klasie byli bogacze z konstancina i innch co srali kasą szkoda że tam nie uczyła ta larwica

to jeszcze nic u nas kiedyś sprawdzała pielęgniarka głowy okazało się że 2 koleżanki mają wszy nasza wychowawczyni długo je jeszcze potem poniżała kazała klękać koło jej krzesła i długopisem sprawdzała głowy bo ręką się brzydziła dotknąć przy całej klasie mówiła no m.....ka pokaż tą łeb