Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uchachany

Czy na swoim penisie można przenieść cudze plemniki?

Polecane posty

Gość Uchachany

Przypadkiem nie miałem co robić i włączyłem "Sąd rodzinny" na TVN. Sprawa ponoć oparta na "faktach autentycznych". Jest studenckie małżeństwo. Żona urodziła czarne dziecko. Mąż oskarża ją na sprawie rozwodowej o zdradę. Świadek znajomy Murzyn przyznał, że wspólna znajoma blondi miziała najpierw z innym koleżką Murzynem, a potem z facetem, który zdradzał żonę. A że blondi się nie umyła, to mężulek zamoczył ogóra w cipce pływającej w bambusowej spermie I to mąż zdradzając żonę z blondi przeniósł jej potem na swoim własnym wacusiu murzyńskie plemniki i zapłodnił ją, mimo własnej bezpłodności bo nie umył fajfusa po bzykaniu z murzyńską dajką.

teoretycznie tak bo plemniki poza jadrami moga zyc kilkanascie godzin, ale praktycznie czy po seksie z jedna i przed z druga facet n ie myje kutasa to juz inna sprawa:)

Gość jjjjiiiiii
widze ze duzo tu fanow programu Sąd Rodzinny :P

Gość zaczne mieszkac w akademiku
Moja mam oglądała dziś i mnie zawołała. " jeden murzyn był najlepszy moje plemniki zostały wykorzystane bez mojej wiedzy" Ha ha no najbardziej się z tego śmiałam. Ja nie będę płacił alimenty

bardzo mało prawdopodobne Nawet jak facet ma małą liczbę plemników to są trudności w zapłodnieniu Tak na zdrowy rozum to ile mogło byc tych plemników na penisie Większość z penisa została wytarta przez majtki podczas chodzenia . Może trochę zostało na żołędzi ale też podczas wprowadzania pozostała w wejściu do pochwy Pochwa we wewnątrz jest kwaśna i to bardzo szkodzi plemnikom więc prawie już ich nie było a z stamtąd jest jeszcze długa droga do macicy i jajowodów i jeszcze dużo po drodze ginie

Gość erdqw3red23313c
podejde naukowo matka goscia mogla sie puscic z murzynem a kolor skory moze sie pojawic u jej wnuka to jest dopiero szok:D sorry ale w takie jsytuacji nie znajdzie sie facet ktory uwierzy ze to jest mozliwe :D no looooooooooooooooooooooooooooooooooool ale taka prawda i kazda osoba zorientowana w temacie potwierdzi :D i to sie dopiero w pale nie miesci

Gość burzua87
gdyby ktoś znalazł na necie ten odcinek to bardzo proszę o wrzucenie linka, był tak rewelacyjny, że z chęcią obejrzę kilka następnych razy ;D blondi hasła miała dobre hehehe

Gość likwor
murzyńskie tłumaczenia

Ej ten odcinek mnie autentycznie położył na łopatki :P Facet się wypierał, że nie zrobił dziecka, a zrobił... Tylko nie swoim plemnikiem, ale liczy się fakt, że to on zrobił:P I od kogo teraz alimenty? :P Od biologicznego tatusia czy od tatusia który dzieciaczka zrobił? :P Mocne to było... :P

Gość gladiatorka :(
dobry doradca-gdzie ty to wyczytałeś?? w skandalach?? w pochwie niszczone są plemniki?? a słyszałeś, że ten sam "niszczycielski" sluz ma mozliwość przedłużenia żywotności plemników, które żyją w nim nawet 2-3 dni??/bosze, co za matoły!!