Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kartere32

Poznałem interesującą dziewczyne na ulicy, ale... mam obawy..

Polecane posty

Gość kartere32

Poznalem na ulicy swietną dziewczynę. Dluga historia, w kazdym badz razie dala mi swojego maila. Bylo w nim imie i nazwisko, wiec sprawdzilem ja na naszej klasie. I.. nmie wiem co mam myslec.. Ona ma w profilu jedno zdjecie z 2007 roku i wszystkie szkoly, wiek ukryty.. Nie wiem co mam o niej myslec w sumie.. Bo to troche dziwne..

O Boże... nie ma nic na nk to chyba jakiś kosmita. Ciesz się ze nie jest typem laleczki która na nk ma 1tyś znajomych i drugi tyś zdjęć.

Gość vvvvgrt
provo jak nic.

Gość kartere32
Czemu przeklinasz? Prosze o kulture. Boje sie.. Bo dla mnie to dosyc nietypowe zeby tak ukrywac sie, nie dodawac zdjec..A 2007 rok byl prawie 4 lata temu.. Dla znajomych zdjecia sie przeciez nowe dodaje :( Mam wrazenie ze ma swoich znajomych w tylku i moze jest nietowarzyska..

Gość 25 juz stuknelo
dobrze trafiles

Gość sdfjkd
no to już żeś przepodł

Gość 25 juz stuknelo
zdj na nk dodaje sie dla siebie a nie dla znajomych, wiec raczej wniosek jest taki, ze nie jest egoistka:D

Gość kartere32
Prosze o konkretne wypowiedzi, a nie pol zdania. To powazna sprawa dla mnie. Nie wiem co mam myslec. Czy jest sens się z nia spotykac w ogole..

Gość ŻONA LUCYFERA -666
to Ty jesteś dziwny sledztwo prowadzisz dobrze dziewcze robi ze nie dodaje nowych zdjeć ,po co ma sie chwalić wakacjami i innymi gównami przed znajomymi? pewnie jestes z tych co na tle telewizora sie ustawia zeby wszyscy widzieli co masz nowego

Gość pomaarranczz
ja jako przedstawiciel pomaranczy pisze wyraznie i glosno TAK!sens jest nie jest jakąs pusta lala i tipsiara nie ma co rozmyslac:)

Gość zdecydowanie nie warto
Hmmm, zdecydowanie nie warto. To na pewno jakiś szpieg albo wstydzi się sama siebie - a to zdecydowanie gorsze od bycia szpiegiem. Daj sobie spokój :-o żenada.

Gość a moze nie ma kasy
na wakacje w turcji, to jakie ma zdjecia na nk lepiej ukryc

Gość kartere32
No wlasnie tego sie obawiam, ze cos ukrywa, albo co gorsze ze moze nietowarzyska jest..

Gość ŻONA LUCYFERA -666
to 32 to twój wiek? a jak myslisz co ona moze ukrywac od roku 2007 ?

Gość kartere32
Mam 27 lat. Nie wiem co moze ukrywac.. Moze ma dzieci, meza, nie wiem.. Moze sie wstydzi czegis?

Gość a moze nie ma kasy
6 dzieci z zespolem downa

Gość xcvxvv
ja nie mam wcale NK i fejsbuka -to co autorze jestem psycholka? :O 27 lat ,a tok myslenia jak dziecko neo.

Gość ŻONA LUCYFERA -666
ogarnij się !!!! spotkaj sie z nia a nie zachowuj jak ten RUTKOWSKI a jak jestes bogaty i stac cie na to wynajmij prywatnego detektywa niech połazi za nią ...... i wtedy bedziesz miał dowody co tez ona za tajemnice skrywa nie zapomnij wrzucic jej meila w google !!! moze cos bedzie jakis hak na dziwuche

Gość autorze..................
to co opisujesz swiadczy tylko i wyłacznie o tym ze dziewczyna ma schizofremie i ciagle jej sie wydaje ze jest rok 2007 jest pare lat wstecz nic strasznego