Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwy mezczyzna 33

MOJA ZONA MI TEGO NIE WYBACZY................... CD

Polecane posty

Wczoraj pisałem tu ale moj temat zostal usuniety. Zaczne od poczatku. Zona jest w 7 miesiacu ciazy, nie uprawialismy seksu od 4 miesiecy... ze wzgledow zdrowotnych. Na poczatku jakos wytrzymywałem bez seksu. Masturbowalem sie potajemnie, ale zona cos podejrzewała... ale mniejsza o to. Od jakiegos czasu okolo 2tygodni stale myslalem o seksie, tak bardzo mi go brakowało. Bylem podenerwowany, wyzywalem sie na wszystkich, bywalo ze nakrzyczałem na zone z byle powodu itp. Rączka juz mnie nie zaspakajała.Pragnałem po prostu seksu.Z zona to bylo nie mozliwe, wiec pomyslalem o... dziwkach. Wczoraj po pracy wrociwszy do domu zastałem tam zone i siostre mojej zony. Wybierały się razem na zakupy a potem moja maloznka miala jechac do szwagierki. Pomyslalem ze to swietna okazja i zadzwonilem do agencji. Dziewczyna ktora zamowilem miala byc na godz17. a zona miala wrocoic okolo 21. Wszytsko ladnie pieknie, zamowiona dziewczyna przyjechala, od razu przeszlismy do sedna sprawy czyli sypialnia--->seks. Bylo swietnie, odlatywalem i troche halasowalismy tak ze nie slyszalem ze ktos dobija sie do drzwi :O to byla moja zona. Otworzyla po jakims czasie sama bo miala zapasowe klucze. Kiedy zobaczyla nas na lozku wybiegla od razu wyzywajac mnie i przeklinajac, wybieglem za nia na klatke schodowa zupelnie nagi.. Nie dogonilem jej, nawet nie wiem jaki jest powod tego ze wczesniej wrocila do domu. Nie odzywa sie do mnie od wczoraj, dzwonilem do niej nie odbiera. Dzwonilem takze do szwagierki i poiwdeziala mi ze moja zona nie chce mnie znac :( co mam teraz zrobic????

nie ma tu nikogo?

Gość karmeneczek89
chuj z ciebie i tyle

Gość Mnietek Robiący 100 minetek
Powtórzę po kimś z innego forum: zrób pierogi :)

chyba skocze z okna

Gość kafffffe ona
I nie wybaczy? Na co liczysz? Że przejdzie jej złośc, wroci za parę dni a tobie za jakiś czzas znowu się będzie chciało popykac jakąś dziwkę... Żenada chłopie. Ja bym na jej miejscu obiła ci mordę.

Gość kafffffe ona
Przyjemnego lotu!

Gość hygvhj
ładny tupet, żeby walić pierwsza lepsza koorwe z agencji w łożu małzenskim :-0 :-0 :-0 :-0 nie dosc, ze chuj zlamany, to w dodatku frajer :-0 :-0 :-0 🖐️

Gość szaroburoiponuro
trzeba być debilem,żeby dziwkę do własnego domu sprowadzić:/

Gość Marmolada23aa
Zycze ci tego zeby Twoja zona zniszczyla cie psychicznie, finansowo i na kazdy wszelaki sposob po tym co jej wyrzadziles, a na domiar pragne zebys zlapal ejca i zdychal w meczarniach. sama przezylam cos podobnego wiem co ona teraz czuje tym bardziej ze jest w ciazy. Jestes dnem i zerem czlowieka bez zasad nadajesz sie jako wycieraczka przed drzwi.

To co mialem zrobic??? ;/

Gość kafffffe ona
Skończony idiota!!! Co miałem zrobic?! Wsadzic penisa w dziurkę od klucza debilu!!! Co z ciebie za mąż i ojciec?! Wszyscy piszący tu mają rację- jesteś kompletne dno i zero!!!

Gość 18laaaaaaaaaaatka
toc to prowo

Gość cofe_007
trzeba bylo z zona porozmawiac, ona nosi pod sercem twoje dziecko!!! a ty sie tylko nad soba uzalasz,myslisz,ze jej jest lekko ? sam napisales,ze sa jakies koplikacje a po za tym,czego sie spodziewales?oklaskow,zrozumienia? to bylo przegiecie,a po za tym zrobiles to w waszym malzenskim lozu EGOISTA !!!! milego lotu

Gość o w mordę...
ale z ciebie skur****n!!! mogłeś go sobie w drzwiach przytrzasnąć .... "co miałem zrobić" - jak nie dorosłeś do małżeństwa i do ojcostwa to twój problem, tylko czemu marnujesz komuś życie świnio... idź teraz do tej zdziry - może ona cię pokocha... obrzydzenie mnie bierze na takich gnojków

ty się teraz pytasz co zrobić??...😡 porozmawiać ..... w małżeństwie istnieją jeszcze rozmowy...poprzez które na pewno byście doszli do jakiegoś wyjścia z sytuacji

Gość poprawnie moralna
Ludzie co z wami ? A wy ro wszyscy tacy moralni co?

to prowo 🖐️

up