Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzinkaaaaaaa

Zachowanie pewnego faceta.Jak je rozumiec?

Polecane posty

Gość madzinkaaaaaaa

Poznalam na pewnym potralu facet.DZIELI nas pewna odleglosc. Mamy staly kontakt ze soba. Jak nie gg to sms. Zawsze w ciagu dnia pisze sms.1 odzywa sie na gg. Ale propozyce spotkania wychodza z mojej strony i jest na nie bardzo chetny. Mamy za soba 1 spotaknie.Nic nie napisal jak bylo.Rozmawiamy dalej ale ze tak powiem" o dupie maryni".Spytalam sie co mysli o mnie-oPD. "fajna chudzinka"."I ze nabralas wiekszej ochoty zeby blizej mnie poznac ale mam wrazenieze wstydzisz sie do mnie zblizyc". Jak zrozumiec jego zachowanie?

Gość madzinkaaaaaaa
Poruszylam z nim ten temat.Ale powiedzial ze i tak nie moglby zostac na noc.Musial wracac. Takze jagby probowal sie wybielic. Dlaczego godzi sie na spotkania?

Gość madzinkaaaaaaa
CIWKAWE

Gość przychodniaNR13
bo moze sie jeszcze łudzi, a akurat nikogo lepszego nie ma na widoku; znajdzie jakas w necie, taka co bedzie mu pasila nie w 70% jak Ty, ale w co najmniej 90% wtedy przestanie pisac do ciebie smsy i na gg. to kwestia czasu, kiedy spotka inna, lepsza. mysle, ze z racji na specyfike netu nastapic to moze szybciej niz pozniej. tak wiec nie martw sie, wkrotce twoje dylematy beda nieaktualne 🖐️