Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magiel kafereryjny

mam ladna twarz, ale reszte do wymiany

Polecane posty

Gość magiel kafereryjny

panowie, gdy dziewczyna ma bardzo ladna twarz to nie jest tak wazne jakie ma cialo?

Gość magiel kafereryjny
noo wszystko, szerokie ramiona, szerokie biodra (na jedno szczescie brzuch mam plaski) krotkie nogi, cyce spore, ale dosc nieforemne...

Gość to zalezy
zalezy, co nie tak. ja chyba najpierw zwracam uwage na twarz widzac szczupla sylwetke oczywiscie, a pozniej sie przygladam jeszcze. :D

Gość to zalezy
o, Sonia, u której byla ladna pogoda i nie pada :)

Gość to zalezy
ładna ta Sonia. :]

Gość tomekk3443
twarz to 70 % sukcesu , ciało to 30 % sukcesu Zawsze przy doborze kandydatki na dziewczne zwraca sie najpierw uwage na twarz potem na reszte . ...

Gość poprawnie moralna
Nie ma idealow Ci ktorzy ich szukaja to idioci Pozdrawiam

Nie musisz miec figury modelki aby być atrakcyjną. Szerokie biora są wporządku no i do tego jak piszesz masz płaski brzuch..:P wiec napewno nie ma zle:)

Gość to zalezy
ja zwracajac uwage na twarz tak jakby od razu i "katem oka" widze sylwetke, wystarczy ze szczupla i ladna twarz, i jest super.

Gość tomekk3443
moze nam sie podobac jakas laska , jej fizycznosc i za taka mozna sie obejrzec , ale jesli nie ma ladnej twarzy to jest tylko na jeden raz ..

Gość mpmpm
nie zgadzam sie, z tego co widze to liczy sie super cialo, a moze moze byc przecietna, i tak wiekszosc facetow nie ma pojecia jak laska wyglada bez makeupu...

Gość magiel kafereryjny
aa no i mam duze giry. co za porazka, przegralam zycie ;) dzieki za slowa otuchy :)

Gość mpmpm
* a twarz moze byc

Gość to zalezy
ja mam swiadomosc jak wyglada, dlatego nawet jak widze jakas aktorke, ktora mi sie podoba to od razu to tlumie, bo wyobrazam sobie jak musi byc bez make upu. naturalne sa najlepsze

Gość tomekk3443
no wiec na poparcie mojej teori Jessica alba bez piersi bez pupy o ciele 9 letniego dziecka czyli ciało do tzw wymiany http://imstars.aufeminin.com/stars/fan/jessica-alba/jessica-alba-20071107-335414.jpg http://www.kozaczek.pl/img/pus/jessalba.jpg ale jakby wybrala sie ulica duzego polskiego miasta zwrociałaby uwage najwiekszej czesci mezczyzn sposrod wszystkich kobiet bedacych na tej ulicy ..

Gość to zalezy
jak dla mnie, to odpada. mam troche inny gust. nie obejrzalbym sie

Gość to zalezy
dobra, juz wystarczy. ja sie z toba zgadzam. : )

Gość macius z kranu
Dziewczyna którą kochałem najbardziej na świecie miała ładną buzię i poza tym wyglądała jak facet. zero kształtów, taka bryła z dużą pupą. A jednak była i jest najpiękniejsza na ziemi i nie zamieniłbym jej wtedy na żadną modelkę. Buzia wystarczy:) i to coś co masz w sobie:D

Gość to zalezy
macius z kranu, a ty jaka masz sylwetke? ja twierdze, ze ludzi dobieraja sie tez pod wzgledem podobnej figury. oczywiscie nie wszyscy, ale mysle, ze wiekszosc. najlepiej ladna twarz i szczupla sylwetka

Gość dokladnie ee
jesli masz ladna twarz to daje ci wiecej niz ladne cialo z brzydka twarza .

Gość to zalezy
moze byc tez ladna twarz i dobre cialo.

Gość a kto to wie
to zalezy ja zwracajac uwage na twarz tak jakby od razu i "katem oka" widze sylwetke, wystarczy ze szczupla i ladna twarz, i jest super. a jak twarz obleci, a figura chłopięca? tzn jak 10-letni chłopiec, absolutny brak biustu, brak bioder, brak tyłka, brak talii?:( chude nóżki?:(

Gość to zalezy
no racja, tak naprawde zwracam na to uwage, ale to tez nie musi byc super modelka. sylwetka w ksztalcie klapsydry, to jasne, pupa ma troche odstawac i biust, choc malo znaczacy dla mnie, ale tez nie moze byc plasko. :)