Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupa-chups

Świadek Jehowy na męża

Polecane posty

Gość kupa-chups

Oni zawsze maja zasady : - nie pala - nie naduzywaja alkoholu - zawsze ladnie ubrani - zadbani - mili - nie uzywaja wulgarnej mowy - nie zdradzaja Zaraz pewnie mnie zjedziecie .. taki wlasnie jest moj chlopak z ktorym planuje slub ;) jest swiadkiem jehowy

Gość nataaaaaaaa
Bardzo dobry wybór.

Gość to zycze ci szczescia, a
tak na marginesie to naprawde porzadni ludzie sama sie o tym przekonalam nie raz zastanawia mnie to jakim cudem oni maja wytrwalosc chodzic tak po domach, a jak ktos ich zbluzga to nigdy nie oddadza pieknym za nadobne........

Gość jdjsllojnbhhh
a Ty zamierzasz też być świadkiem jehowy?

Gość kupa-chups
coś się popsuło :o nie widze zadnych odpowiedzi, albo po prostu ich brak :o

Gość rozczarowana zaczarowana
niedługo zostaniesz świadkiem, bo oni nie uznają mieszanych małzeństw. Dzieci także. I będziecie chodzić od drzwi do drzwi:D tfu!

Gość a Ty jakiego wyznania?

Sekciarz jak każdy inny. Z sektami tak już jest że na początku wszystko się wydaje ładnie, pięknie...a potem pranie mózgu.

Gość Blondynkaaaaa
wiesz co nie lansuj tutaj świadków jehowy ja też ich znam i nie zawsze są tacy fajni, to oszuści, krętacze i manipulanci a ty jesteś pewnie jednym z nich

Gość eeeeeeeenergia--25 lata
Współczuje....jezeli nie jesteś też w tej sekcie.

Gość kupa-chups
:) Czekam na wypowiedzi

Gość kupa-chups
dobra koncze, bo wiedzialam, ze mnie zjedziecie, nie nie jestem swiadkiem, ale kocham go, nie tak jak kazdy facet myslacy chujem :o

Gość rodzina ach rodzina
bedziesz miala o czym słuchac przez cale zycie i godziny o bibli zycze duzo przyjemnosci i orgazmu

Gość falka.
nie uogólniaj, znam świadków jehowy, którzy robią rzeczy wykluczone przez Ciebie ale protestanci, nie tylko świadkowie, żyją według zasad często dla mnie niepojętych. Mój chłopak jest adwentystą, jest wspaniały, ale wiem że jego dziwaczne zasady są ważniejsze niż ja na przykład. Jednak traktuje mnie lepiej niż ktokolwiek. Licz się z tym, że będzie raczej próbował Cię też w to wciągnąć. Protestanci bardzo serio traktują wiarę, na pewno bardziej niż katolicy. Świadkowie z tego co wiem spotykają się co dwa dni nawet po dwie h. Jak dla mnie to już trochę fanatyzm, ale to nie jest najważniejsze w uczuciu, mimo wszystko.

Gość jehowcy pija ,pija
a wiecie ze jehowa to szatan Towarzystwo Strażnica formę imienia Bożego wybrało posługując się tym imieniem w języku angielskim, czyli Jehovah. Otóż hovah przetłumaczone z języka hebrajskiego na angielski (niestety brak jest polskiego słownika) według Strong's Concordance with Hebrew and Greek Lexicon znaczy ruin, mischief. Po przetłumaczeniu na język polski dowiadujemy się, że ruin znaczy ruina, upadek, zaprzepaszczenie, zatracenie, a słowo mischief znaczy figlarność, psota, mąciwoda, podżegacz. Słownik Strong Concordance jest dostępny w Internecie, więc zachęcam by się osobiście przekonać, co znaczy słowo hovah. tu słownik http://www.eliyah.com/cgi-bin/strongs.cgi?file=hebrewlexicon&isindex=hovah

Gość protestanci jak by wierzyli
to by na zachodzie koscioły by nie swieciły pustkami na pułnocy to samo np w szwecji

Gość taka jedna z czarnym niciem
Byłam 3 lata z chłopakiem, który był ŚJ 🖐️ Zero seksu wiadomo.. bardzo rzadko u niego bywałam bo jego ojciec był przeciwny.. Zabierał mnie na zebrania, wciągnął w to wszystko. Spać u mnie nie mógł, na wakacje razem jechać nie mogliśmy. Już nie dałam rady z tym wszystkim i się rozstaliśmy. Teraz mam cudownego faceta, katolika z którym jestem bardzo szczęśliwa :)