Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vokart

Chce zdradzic zonę

Polecane posty

Moze zacznę tak : Jak jest.... Po pracy jadę na obiad,bo w domu nie ma.Ja do swojego pokoju,żona do swojego.Nie ma jak bylo w pracy,nie ma czesc. Ostatnio nie rozmawiamy wogule,nawet juz nie ma kłótki.Jeszcze śpimy razem,ale to zapewne sie nie długo zmieni. W domu czuje sie jak powietrze,jak mogę to siedzę w pracy jak najdłużej sie da. Nasze współżycie,nigdy nie było fascynacją,mąż zrobił swoje-wiec mam spokój.To bylo straszne, wiec juz od dawna nie sypiamy.Nigdzie nie wychodzimy,kontakt ze znajomymi sie urwal. Wpadam w jakąs depresję jestem nerwowy,sestresowany.Zaczołem pic alkohol,teraz juz codziennie musze. Przestałem zbytnio dbac o wyglad,nie chodze na zakupu po markowe ciuszki,wole za te pieniadze wypic. Jestem astmatykiem,powinienem sie leczyc.Lecze sie papierosami-1,5 paczki dziennie.Nie mam ochoty na lekarzy. Od dawna nie mam ochoty na nic. Ostatnio nawet przestalem myslec o rodzicach,siostrze,znajomych,zyje z dnia na dzien. Nie moge juz wytrzymac,wiec zdecydowałem spróbowac zdrady. Brakuje mi czułosci,miłosci i sexu rzecz jasna :] Lecz z drugiej strony sie boje.Co bedzie potem.Psychika,poczucie winy. Przeciez ja nie miałem innej kobiety w życiu,jak moja żona.Z calkiem obca mam sie spotkac. Mam drobne leki i obawy,ale chce spróbowac.Inaczej spadne dalej. Moze tutaj znajde,jakas osóbke. Wyglad : Szczupły,a nawet chudy.Wzrost 176 cm,waga około 60 kg Jaki jestem :cichy,nie smiały,spokojny sam nie wiem. Pozdrawiam Marcin z Gdańska vokart@onet.pl

rozowd i szukaj nowej kobiety, takiej co będzie Ci w stanie zaoferować to, czego potrzebujesz. Przykro mi, ze tak Ci sie ulożyło.Powodzenia!

aha... i jak zdradzisz żonę poznając kogoś przez internet ...nie będziesz miał wyrzutów sumienia?? faceci😠 może tak się rozwiedź jeżeli tobie nie pasuje i ułóż sobie życie na nowo ....lub porozmawiaj z swoja współmałżonką

Gość aquariuss
Uśmiałem się do łeż i myślisz że się znajdzie kobitka która poleci na pijaka, palacza, do tego znerwicowanego, brudasa, smierdziela chodzącego w starych nie pranych ciuchach?

Gość szczupla singielka25
i to jeszcze co bledy wali heheh

Gość nie lubie chudzielcow
ktorzy pija i pala i maja zony :P