Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nota19921

Pomocy okres sie spoznia schizuje!!!:(

Polecane posty

Gość nota19921

Dziewczyny pomocy nie wiem co jest okres spoznia mi sie 3 dzien normalnie boje sie jak fiks.. brzuch jak mnie zawsze bolal teraz boli na zmiane raz boli chwile potem przestaje alej jest napuchniety normalnie maly balonik i taki dosc ciezki piersi jak zawsze bolaly teraz tez bola tak troche... w tym miesiacy nie doszlo do njiczego z moim chlopakiem ale miesiac temu 4 dni przed okresem uprawilismy petting ale tamta miesiaczke dostalam normalnie w terminie a tuuu tej nie maaa... czy mam sie bac ciazy czy raczej moge sie uspokoic?? pomozcie prosze!!!!!

wypij miete i zjedz czekolade, spokojnie usnij i bedzie dobrze :) postaraj sie zrelaksowac, choć wiem, ze w takich chwilach ciezko

Gość Anja88
Ja schizuje się, ale Ty chyba już przesadzasz. Z tego co piszesz nie masz kompletnie czym się martwić.

Gość nota19921
No ja wiem moze i przesadzam ale taka juz moja natura jest... dzieki za odpisanie postaram sie nie myslec o tym i poczekam na ten okres:):):)

Gość Anja88
Ja też czekam na okres. Staram się nie denerwować, ale ciężko mi to idzie...Zrobię jutro test i będzie ok.

Gość nota19921
No pewno? a uprawialas sex?

Gość Anja88
Gdyby tak nie było to nie martwiłabym się teraz?:P Zrobiłam test i wynik negatywny.

Gość Anja88
Ups...Bez pytajnika na końcu.

Gość nota19921
No to pieknie... wiesz ja nie uprawialam a mimo to mam jakies schizy dziwne ale juz chyba sie cos ruszylo wiec jutro pewno dostane okresu:):)

Gość Anja88
Też mam nadzieję, że jutro dostanę. Ostatni okres przyszedł mi 2 dni wcześniej, więc pocieszam się, że może teraz przyjdzie 2 dni pózniej. Niby zrobiłam dziś test, ale zawsze te apteczne testy nie są jakoś dla mnie wiarygodne.

Gość nota19921
No tak wiadome pewnosci nie ma ale bedzie napewno.... aa ja dalej czegam ale wgl jakos go nie czuje... a jak myslicie szkola zmiana trybu dnia mialam troche stresu bo zdaje prawko wiec wiecie jak jest czyy to moze wplywac na opoznienie okresu??:)

Gość Anja88
Stres podobno jest jedną z głównych przyczyn opoznienia okresu.

Gość Anja88
Jak nie dostanę okresu do piątku zrobię bete, bo nie mam zamiaru dlużej stresowac się.

Gość nota19921
No tak tez tak slyszalam ale tez czytalam ze zmiana truby zycia dobowego tz moze byc tego przyczyna bo innych przyczyn nie widze... teraz sie tak zastanawiam ale jak ostatnio mialam @ i przez ten miesiac niczego nie bylo to raczej to nie ciaza booo jak wiatropylna chyba nie jestem:):):):)