Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Napalonaaaaaaaaaaaaaa

Co o mnie sądzicie ? :*

Polecane posty

Gość pommaranczzzz
czy to jest wazne co o Tobie sądzimy ,przeciez wiesz sama:)

Gość Duże jak na 12 latkę
Duże masz już piersiątka jak na 12 lat.Pewnie włoski tez już na cipce zaczeły ci kiełkować

Gość Napalonaaaaaaaaaaaaaa
Pudło, 19 lat

Tak,a ja jestem Lech Kaczyński,miło mi.

Jak byś powiedziała 14 to jeszcze może bym ci uwierzył,ale 19 to wiem że sciemniasz.Pewnie między nogami dopiero zaczęło ci kiełkować

Gość erdqw3red23313c
fajna ale sorry w takim stroju w necie sie pokazujesz w ogole loool a potem teksty ze ktos taka laske napastuje...powodzenia na dyskotekach

Gość satamakaaa
generalnie pozarlbym Cie. nie podobaja mi sie Twoje usta ale poza tym super i dbasz o sibie chodz wygladasz na pusta laske samo szukanie dowartosciowania na forum wystarcza do takiej oceny sorry ale chcialas obiektywizmu pozdrawiam

Gość zasromany_
Napalonaaaaaaaaaaaaaa, rozmawialiśmy na gg... Oto Twój tekst: tak naprawde uwazam ze powinienes walczyc ze swoim uzaleznieniem od masturbacji i znalesc sobie kobiete, bo jej brak nie najlepiej na ciebie wplywa, przestac zagladac na idiotyczne fora i zaczepiac niepelnoletnie dziewczyny, bo wierz mi, masz male szanse na zaliczenie takiej (chyba ze poza wiekiem posiadasz tez pieniedze). A jesli o niedojrzalosc chodzi to hmmmm wybacz ale nie dales mi sie poznac jako dojrzaly czlowiek a wrecz przeciwnie (bo zakladam ze o dojrzalosc emocjonajna Ci chodzi). Bardzo ładne... podsumowanie.;)

Gość rysiu peja
wygladasz jak kurwa

Gość hjjdunknhbgf
masz ladne oczy ale zdjecie tragiczne, pokazuje same twoje wady, waskie usta, wielki nos

Gość szczery julek
wyglądasz jak tania dziwka z podrzędnego burdelu.

zasromany, dobrze Cie podsumowała, ja bym to zrobil bardziej widowiskowo. Autorko, ja adnotacji co do Twojego wygladu nie mam ;)

Ja bym chcial zobaczyc geby tych co jadą po autorce najbardziej. Sadze, ze byloby wiecej smiechu niz z Dżona Fasoli

KSW- to nie chodzi o to kto jak wygląda, tylko kto wstawia fotki na kafe żeby się pochwalić/ dowartościować, a kto nie! Ja zaraz założę temat o moim zdjęciu :classic_cool: , a co se będę żałować :o Dziewczyna jak dziewczyna- niebrzydka, 8 cud świata też to nie jest, wygląda młodziutko, tyle Ale robi prawie dziubek do zdjecia, brakuje jeszcze lusterka i wypiętego tyłka, a będzie idealne zdjecie pokemona na nk/ fotkę i inne pseudoportale

Co drugi facet wystawia tu swoje przyrodzenie, co 4 laska daje ci.pe i tzycki, a ona dala tu tylko swoja twarz i ja od najgorszych wyzywacie. Ja akurat lubie ten typ lasek, takze bede jej bronil bo pasztetem nie jest.

To co mam wrzucić tu swoje foty KSW ? Sądzę, że kopara by ci opadła, bo takich jak ja jest na pęczki. :O i góra pośmiałbyś się tylko do następnej strony. :O

Ja jej nie wyzywam przecież! Nie piszę też, ze jest pasztetem, bo wg mnie nie jest Co do tych od przyrodzeń i cipek- o nich to juz w ogóle nie ma co gadać :D Ale nick autorki wskazuje, że niedługo pewnie doczekamy sie zdjecia jej cycków :classic_cool:

Nowy, nie bądź taki hej do przodu bo byś sie zdziwil

Gość lukrecja z bordzich
mam nieprzyjemne wrażenie że pedofil jest na kafe:O

Gość jasne ze prowokacja
Dziewczyna jest ladna przynajmniej z twarzy, dekoltem tez cos reprezentuje, ciekawe co tam nizej nik napalona ale jakos wesze podszywa i okaze to sie nielubiaca osoba ktora probuje tu kogos zbesztac