Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polski mężczyzna

Wygląd polskich mężczyzn.

Polecane posty

Gość taa niedobra pupa
W sumie każdy przez dbanie rozumie co innego... Moim zdaniem faceci sa zaniedbani... Wg mnie zadbany facet Powinien: -być czysty, zwłaszcza paznokcie mieć bez wartwy czarnego brudu -mieć umyte włosy, i strzyżone choć od czasu do czasu -nie mieć brzucha jak kobieta w 7-9 mcu ciąży -nie nosić białych skarpetek do garnituru -nie nosić na co dzień do pracy białych adidasów, tajlandzkich sweterków czy tych koszmarnych dżinsów marmurkowych z komuny... Co do mody - wg mnie podniecają się tym głównie snoby. I też nie lubię wypucowanych glancusiów z żelem, podobnie jak u kobiet nie lubię wypindrzonych lal z tipsami i solarką...

Gość dzizasss
chinole i japoncy sa dla mnie aseksualni a wrecz odstreczjacy fuj :P i jeszcze te dlugie wloski bleeeh, juz widze jak dzin w dzien je prostownica rano prostuje, no ciota

Gość pani wiesia pranie wiesza
te japonce ze zdjec ktore ktos wkelil tam to jakas porazka..przeciez oni sa ubrani jak baby, i te wlosy dlugie..i to ma byc moda? no ja bym takiego faceta nei chciala...feeeee.....narzekacie na polakow, ja mieszkam w londynie i tutaj to owgole moda jest taka, ze ludziska zakladaja to co im danego dnia wypadnei z szafy, niewazne czy spodnei maja kropki, bluzka paski i do tego torba w kwiaty..niesmiertelne sa tez buty UGG, ktore sa noszone w zimie, lecie, wiosne, jesien, do sukienki, rozowego pluszowe dresa. do dzinsow, i do czego jeszcze sie nadaje...nieraz jak sie ide glowna ulica handlowa to mnie ogrania smeich taks a ludzie poubierani dziwacznie....hehehfajnie, ze im to zwisa i kazdemu innemu, ale zeby chociaz to ladne bylo.....zreszta angole to znani fleje i brudasy, u mnie w biurze dziunie podniecaja sie ciuchami z markowych sklepow tylko ze nie widza plamy na rekawie, czy dziury na lokciu..wazne ze metka jest hahhaha

Gość aigoo
@hmmm rozumiem o co chodzi. tu się mówi, że płaci się za logo. to nie jest do końca prawda. i tak jak mówisz, te drogie rzeczy są dobrze skrojone i ze świetnego materiału właśnie dlatego, że ludzi mają wysokie oczekiwania od tego typu rzeczy. ale to dobrze. facet ma przechlapane co do zakupów.. a nawet sieciówki ostatnimi czasy mają niebotyczne ceny co do swoich asortymentów. ;) ale cóż zrobić.. może lepiej wydać większą kasę na jeden czy dwa ciuchy.. aby reszta, ta tańsza, nie wyglądała tak źle? ;) ojj. nie jestem głupią nastalatką. mam już te trochę lat. mianowicie 22. a to że podobają mi się azjaci? innym się podobają włosi, hiszpanie.. a mnie koreańczycy.. od kiedy skończyłam lat 15. nawet się spotykałam z dwoma.. i zapewniam.. nie są tacy niscy znowu. starsze generacje, owszem. ale czasy się zmieniają.. mój najniższy znajomy z korei ma 173cm wzrostu, to tyle co przeciętny polak. oj.. czuję zawiść. i nie. nie prostują te "długie" włosy prostownicą.. z natury większość koreańczyków ma proste włosy.. a nawet gdyby prostowali.. co w tym złego? chcą, podoba im się to, dobrze tak wyglądają, więc dlaczego nie?

Gość dzizasss
coz, kazdy ma swoje gusta (lub gusciki) ale meski facet nie prostuje wlosow prostownica ani nie ma tyle albo i wiecej kosmetykow niz kobieta, ani nie chodzi na solarium. koniec, kropka :) taki to metro jest i tyle

Gość prawdziweJa
wystylizowany facet w skóropodobnej kurtałce z apaszką na szyi lub w marynarce i w trampeczkach to dla mnie śmiech na sali. Ja nie wiem, jak kobietom moze sie podobac taki "model". Facet ma wyglądac męsko i już - ma miec modne spodnie, bluzke, koszulę lub sweterek odpowiednio skrojony - ale bez przesady. Zadnych kurteczek 3/4 czy innych kurva babskich akcesoriów. A jak ma do tego jeszcze lenonki czy inne tego typu okularki i wystylizowany zarościk na twarzy to od razu sie przewracam - to jest kurna manekin a nie mężczyzna. Mój nosi fajne jeansy, w których jego tyłek wygląda jak męski a nie jak damski i męskie koszulki oraz swetry, których dekolt kończy się tam gdzi epowinien a nie na pępku. Fuuu! spedaleniu mówię kategorczyne NIE!!!

Gość na kafe same kaszaloty nie
faceci. nie ma zadnego atrakcyjnego. dlatego tak pisza. :D:D:D

Gość kcem i ja
"A ja chce kolesia o wygladzie Alaina Delona buahhhahhhaZaden inny mnie nie jara." ktora to napisala:D przyznac sie:D tez mi sie podobal 😭

Gość autor to brzydak dlatego musi
nadrabiać ciuchami ;)

Gość do aigoo
podzielam Twoje zdanie co do facetów i również uwielbiam takich a'la koreańców....mam na myśi dłużesz przede wszystkim czarne włosy i styl zupełnie odbiegający od polskiej rzeczywistości.....ludzie zrozumcie w końcu , że kobiety już rzygają widokiem 10,000 ''szarych klonów'' na ulicy , każdy taki sam , faceci kompletnie nie mają wyobraźni , nie mają pomysłu a siebie na swój wygląd nie mowię , że mają latać po sklepach i kupować tony wyłącznie modnych ciuchów nie o to chodzi.,.....chodzi o kreatywność.....pokażcie charakter pokażcie pazur......pozwólcie na to by kobiety od pierwszego spojrzenia chciały by Was bliżej poznać...... a takich kobiet , które oczekują czegoś więcej niżzwykłego szaraczka jest znacznie więcej niż myślicie.....

Gość wszystkie piszą w pomarańczy
ciekawe czemu;);)

w kwestii wyglądu naszych rodaków płci męskiej - niestety zbyt dobrze nie jest, ale jest też dobra strona - bezbłędnie da się takiego obywatela kraju nad Wisła poznać po aparycji na jakichś odległych lotniskach :P

Gość rysiu4waza
http://a.imagehost.org/view/0870/1533923894 Nie znacie się na modzie ani na tym jakimbyć żeby być kimś. Dziewczyny nie mogą oderwać się ode mnie, uśmiechaja się do mnie non stop i mówią, że jestem super ciacho.

Gość do offerma
A wiesz , że takiemu jakten cały Delon to z chęcią bym dała. ;)

Gość rysiu4waza
która pojdzie ze mna w tangeo

Gość wsioki juz sie denerwuja
👄

Gość kura-kutura
Mieszkam w niewielkiej miejscowości i tutaj faceci reprezentują na prawdę niski poziom. Mnie przede wszystkich przeraża niehigieniczny wygląd panów, brudne paznokcie, zaniedbane dłonie. W porządku, są zawody gdzie pracuje się zużywając dłonie, ale to nie powód żeby tak się zaniedbać. Jak już są popękane, suche, pieką itd. dopiero facet użyje kremu

Gość typowy polak z wiochy
spodnie od dresu adidasy bluza z bazaru żeby taniej LOL

Gość kura-kutura
ja nie widzę spodni od dresu, ale jeansy rurki z bazaru, w dziwnych jasnych poprzecieranych kolorach, do tego często za krótkie, taki ruskij dżins :)

Gość hdhshsh
"Wygląd polskich mężczyzn." jest ODPYCHAJĄCY:O

Gość kiniooooo
sa paskudni odrażający.... ale wyjątki też istnieją....

Gość czytam i powiem tak co do
facetów wypowiadających się na kafeterii.. Widziałam parę fotek które "przeciekły" tu na forum:O ..i jeśli tacy panowie piszą w tym topiku,to ja dziękuję. :P

Gość ten z kiełbasą to kolo który
jest z ogólnego ;)

Gość zayebystyyy jak ta lala
:D:D