Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polski mężczyzna

Wygląd polskich mężczyzn.

Polecane posty

Gość adadasda
to z kielbasa to jest chlopak:D:D?myslalam, ze dziewczyna:D:D

Offerma, a na jakiej podstawie cytujesz takie słowa skoro mnie nie znasz? Nie znasz mojego światopoglądu i podejścia do życia, więc nie obrażaj mnie. Zamiast lansowania się w wielkim mieście (w którym zresztą nie mieszkam) wolę czytać książki i jestem pewny, że w tym roku przeczytałem ich więcej niż Ty. Po takich tematach właśnie widzę jak ludziom łatwo jest oceniać innych. Zauważ, że ja nie oceniam wnętrza tych mężczyzn, tylko poziom zadbania o siebie. Na pewno wśród nich są inteligentni, oczytani, którzy po prostu nie przywiązują wagi do swojego wyglądu. Gardzę konsumpcjonizmem, a Twój cytat jest zupełnie nietrafiony. Trzeba się jednak uodparniać na takie powierzchowne osądy.

I bawi mnie rozumowanie niektórych, którzy dbanie o siebie równają z metroseksualizmem. Dbanie o siebie to chyba powinna być normalna sprawa? Ja używam takie "kosmetyki": mydło, szampon, dezodorant i w razie potrzeby jakieś perfumy. Żelu korzystam od razu po kąpieli, bo włosy mam gęste i sztywne, i jeśli ich wcześniej nie ułożę to po wyschnięciu już takie byle jakie pozostają. Nawet wiatr ich nie ruszy :D Jedyne moje zaniedbanie to można powiedzieć golenie się co kilka dni. Ale ja lubię chociaż taki minimalny zarost, lepiej się tak czuję. I taki to ze mnie metro :D

To ile w tym roku książek przeczytałeś? Interesujesz się czymś poza kafeterią? Widocznie coś Cię zabolało z tego co napisałem. Łatwo wyżywać swoją złość na czyjeś literki, prawda?

I tak właściwie człowieku to nie wiem o co Ci chodzi, bo sam się śmieję z takich ludzi, których opisałeś w swoim poście. Siedziałem wczoraj ponad godzinę na dworcu i miałem pełen przekrój przez polskie społeczeństwo, stąd taki temat inspirowany moimi obserwacjami.

Znasz Geneta? Sartre? Ballarda? Faulknera? Fante? De Sade? Schulza? Kafkę? Witkiewicza? Gombrowicza? Człowieku, w tym właśnie momencie wychodzi powierzchowność Twoich ocen. I tak jak mylisz się z tymi książkami tak samo mijasz się z całościową oceną mojej osoby.

Przepraszam na koniec, że którymiś swoimi słowami Cię uraziłem. Temat wyszedł prowokujący i kilka osób się nacięło. Mimo, że jestem przecież pustym gówniarzem to radzę na przyszłość nie oceniać kogoś pochopnie. Ja, który założyłem taki pusty temat to wiem. A Ty? Drodzy moderatorzy, skasujcie ten temat, bo wyszło żenująco.

Offerma, z tego co pamiętam to nie miałeś nigdy dziewczyny. Stąd ta frustracja. Ja co prawda miałem tylko jedną, ale uwierz mi, że świat robi się wtedy przyjemniejszy, kiedy możesz być blisko kobiety. Muszę nauczyć się nie traktować tak osobiście wszelkiej działalności forumowej, bo teraz głupio mi, że kilka razy się tu uzewnętrzniłem. A Ty ofermo szczekaj sobie dalej, bo swoimi wypowiedziami ukazujesz swój wysoki poziom. I jeśli ocenianie w ten sposób moich kilku postów daje Ci trochę ulgi to nie mam Ci za złe tych przykrych słów. Trzymaj się.

Gość SuperrLoverr
Polski ma racje spierdalaj stą brzydalu z małym pętem. jesteś zły na świat bo cie nikt nie chce od 40 lat:D?

Blacharcia nie poczuła się urażona, po prostu szkoda czasu na dyskusję z ograniczonymi umysłowo, którzy świat postrzegają stereotypami. Poza tym... ile można siedzieć na kafeterii?

Gość Panna Agatka
Oferma ty prawiku uciekaj stąd paskudo:)

Gość Panna Agatka
Nie chodzę paskudo na solarium. Bo mieszkam na Florydzie. Idź paskudu zrób coś ze soba :)

Gość aquariuss
Jak się zna zagranicznych mężczyzn tylko z telewizji to się takie głupoty wypisuje.

Gość do spedzialego mu daleko
offerma chyba nie widział na ulicach chłopków w wieku 16 - 24 lat, jak teraz wyglądają. Różowe t shirty i posrebrzane paski to mało.

Gość Solarin Maxxx
Ja chodze na solarium i siłownie in wszystkie pannyu są moje. ATy offermo? Dalej nie ruchasz:D

Gość offerma zarucha dopiero w
nastepnym wcieleniu :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość kobiety lubią brąz aha aha
:P;):D🖐️

Gość dgdggd
Wystarczy zobaczyć ile bab mieli tacy gogusie, żeby stwierdzić czy takie inwestowanie w wygląd jest opłacalne. Jak chcecie być sami albo z wieśniaczkami to nie dostosowujcie się do obecnych trendów.Wasz wybór, droga wolna.

Gość echu echu echu
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.usmagazine.com/uploads/assets/articles/26469-adam-lambert-a-weight-has-been-lifted-off-my-shoulders/adam-lambert-b_0.jpg&imgrefurl=http://www.usmagazine.com/celebritynews/news/adam-lambert-a-weight-has-been-lifted-off-my-shoulders-2009126&usg=____bxPgFFgO8cIACbhEuYwNHEtLs=&h=458&w=290&sz=33&hl=pl&start=44&zoom=1&tbnid=R5gmC_NJ1eFGOM:&tbnh=137&tbnw=86&prev=/images%3Fq%3Dadam%2Blambert%26um%3D1%26hl%3Dpl%26sa%3DN%26rlz%3D1T4ADBF_enPL311PL311%26biw%3D1259%26bih%3D599%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=368&ei=SbGQTO24BIaAswa-gPm0AQ&oei=O7GQTJLyDdvPjAfdo93mCw&esq=3&page=3&ndsp=23&ved=1t:429,r:15,s:44&tx=62&ty=74 ten pan jest w 100% w moim typie :-)

Gość kryzysowa narzeczona.
niestety to prawda, wiekszosc polskich mezczyzn ubiera się tragicznie. ja nie mowie ze jestem jakas znawczynią mody, ale białe spodnie, powycierane dzinsy, za duze bluze z durnowatymi nadrukami, kolorowe adidasy, i te nieszczęsne skarpety i sandały to szczyt braku gustu. nie trzeba miec ogromnych pieniedzy zeby sie dobrze ubrac, juz w lumpach mozna znalezc naprawde dobre dzinsy czy koszulki za małe pieniadze... dodatkowo ta wielka pseudo srebrna bizuteria, po jednym kolszyku w uchu.. eh szkoda słow. na szczescie są jeszcze wyjątki, ktorzy spojrzą w lustro przed wyjsciem.

Gość topik idealna twarz faceta

Gość topik idealna twarz faceta
mowi wszystko i pokazuje co sie podoba na kafe

Offerma, mało, że jesteś ofermą to brak Ci umiejętności czytania z zrozumieniem. Nikt tu nie pisał o ubieraniu się jak spedalony pajac albo o chodzeniu na solarium. Koleś, ogarnij się, bo w Twoim mniemaniu jak widzę istnieje tylko czerń i biel. Nic nie dociera, tak jakby do ściany mówić. Mimo, że jesteś pewnie o wiele starszy ode mnie to masz jakieś mniej realistyczne spojrzenie na świat niż ja. Ale w tym wypadku nie chodzi o wygląd tylko spaczony charakter chyba :/ Zupełnie niepotrzebna agresja, zachowujesz się jak jakiś furiat, posługujesz stereotypami. I jeszcze pewnie wszystkie kobiety lecą tylko na pieniądze, co? To, że masz taki duży problem w kontaktach z kobietami to nie ich wina, więc szukaj problemu w sobie, a nie szukasz sobie prostych tłumaczeń i szukasz poklasku wśród innych przegrańców. I jeszcze raz polecam czytać ze zrozumieniem, bo póki zatrzymałeś się na jakichś swoich jedynych prawdach i w kółko je męczysz nie widząc co jest w ogóle w temacie.

Gość Mens Health
Okej. Więc jak powinien się ubierać?Opisy zdjęcia itd

Gość do typowy polski facet
Dokładnie taki :O