Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polski mężczyzna

Wygląd polskich mężczyzn.

Polecane posty

"Argument dzieci jest jak najbardziej na miejscu, ale oczywiście lepiej wiedzą wszystko o wychowaniu faceci (kontrargumenty), którzy nawet jeszcze tego dziecka nie spłodzili." ale wiele kobiet daje sobie jakoś radę - nie wygląda jak kocmołuchy i ma czas na hobby

"pewnie i prawdą jest, że rządzi nami hormonalna logika.. co nie znaczy, że same sobie to wybrałyśmy" dlatego potwierdzam, to nie Wasza wina, że jesteście mniej inteligentne i kreatywne :P

"A jakie ma być, skoro jestem kobietą ? męskie ??" nie zrozumiałaś... to kreślenie było synonimem "głupie" :P "Widzę wylewasz żółć, złość, żal, czy co tam jeszcze masz na płeć damską, musiała Cię jakaś skrzywdzić mocno, skoro tak przeżywasz, że aż się gubisz w tym co piszesz." weźcie znajdźcie sobie jakieś inne argumenty :D to dość nużące czytać ciągle to samo

ale ta teoria offermo brzmi jak z kursu motywacyjnego dla akwizytorów... oczywiście, nie kupię sobie masy rzeczy, ale w 99% dlatego, że i tak bym ich nie kupił, bo mi są nie potrzebne...

Gość aigoo
miałam osobliwą przyjemność zobaczyć panią mi mała na zdjęciu. cera, fryzura, ubior - fatalne. o urodzie i figurze przez grzeczność nie wspomnę.

Gość kura-kultura
"ale wiele kobiet daje sobie jakoś radę - nie wygląda jak kocmołuchy i ma czas na hobby" zwłaszcza wiele kobiet, które siedzą tylko w domu i zajmują się jedynie wychowywaniem doba za krótka załóżmy, że z pracy wracasz o 17.00. Ile czasu poświęcisz dziecku, ile sobie a ile swojemu hobby? Zakładając, że po powrocie musisz zrobić obiad, skonsumować go i zająć się np. ogarnięciem domu.

Gość kaman kaman
Zrozumiałam, że miałeś na myśli kobiece= Twoim zdaniem niemądre. W tym samym kontekście zapytałam retorycznie, no bo w końcu myślenie mężczyzn jest bezwzględnie trafne. Nużący jesteś Ty ze swoimi frustracjami. Taki głupio-mądry, jak to się czasem mówi..jeśli rozumiesz, co mam na myśli. A tak wogóle, to nie jesteś tym osobnikiem, który miał w stopce coś o zburzeniu Kartaginy? zapomniałam nicku, bo też co tu pamiętać. Styl wypowiedzi ten sam czyli co by nie było- pokazać wyższość i pogardę.

Gość aigoo
chyba jestem za mało inteligentna na te rozmowy, panowie wybaczą, ale chyba dam sobie spokój.. jestem tyyylko kobietą (tak to była ironia). no ale cóż.. zaczeło się od stylu polskich mężczyzn a skończyło o teoriach, których nazw nawet nie potrafię zapamiętać. a nawet nie chcę. ;) chyba lepiej rzeczywiście sobie już pójść.. bo jeszcze gorzej będzie jak zostanę..

Gość ale offermuś dołozył
komicznemu :D

aigoo, obawiam sie, ze widzialas inna mała mi. ale mysl sobie co chcesz;) a dzieci do zaniedbania nie maja nic do rzeczy. fleją się jest, albo nie, bez wzgledu na warunki i mozliwosci finansowe.

Gość kura-kultura
ok, ale rozplanujcie mi czas na dom-dziecko-związek - pracę - psa - hobby zakładając, że wracanie do domu po 17.pp

Gość aigoo
mi mala - to nie byłam ja.. ktoś się pode mnie podszywa.

kura- sama sobie rozplanuj. to ja Ci życie tak zorganizowałam, ja Ci rodzinę założyłam?:D jak nie umiesz pogodzić pracy zawodowej z rodziną, domem, pasją i dbaniem o siebie, to twoj problem - a nie wmawiaj zadbanym matkom i zonom, że to niespotykane w normalnym swiecie wynaturzenia.

Gość kura-kultura
całe szczęście radzę sobie ;) pytam teoretycznie, niech ktoś odpowie ile czasu poświęci dziecku w takich okolicznościach? godzinę :) Mam hobby, prowadzę szkolenia dla psów, mój czas na kafe właśnie się skończył :)

"no tak, tyle że później ich dzieci jakoś tak "nie wiadomo dlaczego" zostają narkomanami albo złodziejami. i wszyscy wokół się dziwią że mama taka zadbana i nowoczesna, dziecko "ma wszystko" a tu jednak taki zonk" offuś - a jak Ty skończyłeś? Moja matka miała czas na hobby, była zawsze zadbana i nadal jest... grałem w krwawe gry komputerowe :P i co? "A tak wogóle, to nie jesteś tym osobnikiem, który miał w stopce coś o zburzeniu Kartaginy? zapomniałam nicku, bo też co tu pamiętać. Styl wypowiedzi ten sam czyli co by nie było- pokazać wyższość i pogardę." przykro mi :(:( to nie ja...

Gość kura-kultura
tutaj kobiety sobie na pewno nie znajdziesz (chyba, że będzie ślepa) :)

Gość Faceci z kafe to wiesniaki i
wsioki jakich malo..

Gość stopkanadi
przynajmniej sprawny oralnie ;)

Gość hdhhhhsdfh
Warszawiacy to najgorsze wsioki ;)

Gość Polski męźczyzna
😭

Gość Top Model Tvn
Hahahaha 👄👄

Gość Polski mężczyzną
ale wsiury niektore. ogladacie?

Gość oglądamy oglądam
Jest parę fajnych. Babochłop bez cycków był fe :D

Gość Polśki mężczyzna
:D

Gość oferma to oferma
chlopie ty bys kopulowal gdybys gdybys posluchal rad udzielonych mailowo. 2 razy ci pisalem skozystaj z okazji .

Gość do ofermy
Wierzysz że komiczne ma tyle czasu na kafeterie i pracują na niego aplikanci?a on w tym czasie pisze sobie na kafe?