Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikit,a,,121212112122

Proszę o poprawienie mojego przetłumaczenia...

Polecane posty

I had a great day. We have a great team at work and I do my best to keep motivating them. A lot of personnel development talks as a manager. Training in the gym and running outside is going really well. I am full motivated at the moment :-) Thinking of you.. you are an amazing person, who I would love to learn better... ;-) Any plans for tonight? I am going to the gym. Do you go to the movies / cinema...? I would like to see the Walstreet 2, premier next week with Michael Douglas. Do you have polish subtitles or "dubed" to Polish language? Miałem wspaniały dzień. Mamy świetny zespół w pracy i dołożę wszelkich starań, aby zachować ich motywowania. Wiele osób mówi o rozwoju. Szkolenia w siłowni i biegi będzie naprawdę dobrze. Jestem w pełni zmotywowany. Mysle o tobie.. Jesteś wspaniałą osobą, chcialbym poznać cię lepiej. Jakieś plany na dzisiejszy wieczór? Ja idę na siłownię. Chciałbym iść do kina na Walstreet 2, premiera w przyszłym tygodniu z Michaelem Douglasem. Czy masz polskie napisy lub dubbing

Gość rybkiw auarium
Miałem wielki dzień. W pracy mam świetny zespół i motywację. Będę się rozwijał. Cwiczę w silowni i jezdze na rowerze- to daje mi motywację...... Jestes w moich myslach,chce cie poznac lepiej. Jakie masz dzis plany?Ja idę na silownię. Chcesz iść do kina na ...... Tak trochę

Gość BożenkaBożena
Ludzie, ale wy kiepsko znacie angielski! To już autorka lepiej przetłumaczyła ....

Bożenka -dzięki