Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataliaaaaaaaaaaaa

jak schudnąć?

Polecane posty

Gość nataliaaaaaaaaaaaa

od czego zacząć, żeby sobie nie zaszkodzić i żeby nie przytyć? Czy siłownia 3x w tyg. i dieta mż będą ok, może biegi bedą lepsze a może zacząć od ćwiczeń w domu? Znacie jakieś dobre strony z tego typu poradami??????????

Gość nataliaaaaaaaaaaaa
up up, jak nie chce sie wam pisac do dajcie jakieś sprawdzone, fajne strony to sobie poczytam :)

Gość moim zdaniem głodówka i dużo
chodzenia..mówie serio .. i niech Cie nie strasza efektem jo-jo bo to gówno prawda ,sprawdzilam na własnej skórze i zaraz mnie tu pewnie zjadą:O ja od jutra zaczynam bo znowu mi przybyło niby tylko 3kg,ale to sie tylko tak mówi..

Gość baciarka
ja juz 2gi tydzien wystrzegam sie slodyczy - choc wiadomo jak z tym jest..:) ale nawet niezle mi idzie,, no i przede wszytskim mniej zre!!! 2 lub 3 razy w tygodniu na fitness lub na body space.. cos powoli ruszylo..mam nadzieje ze bedzie lepiejj

Gość zdziwionaona
tylko nie stosuj diety Dukana, dzisiaj w DDTVN byla babeczka i mowila, ze nerki przy tym siadaja itd. Najlepsza jest MŻ i DR ;) Powodzenia

Gość baciarka
a ja wlasnie na poczatek stwierdzilam ze nie jem nic w pracy - czyli zdarza mi sie ze 1szy posilek jem dopiero ok 18 - i niby na noc sie nie je i wiem ze to nie jest taki dobry sposob ale ta glowdowka z rana daje efekty

Gość taa niedobra pupa
i niech Cie nie strasza efektem jo-jo bo to gówno prawda ,sprawdzilam na własnej skórze i zaraz mnie tu pewnie zjadą ja od jutra zaczynam bo znowu mi przybyło niby tylko 3kg, cha Cha Cha Cha ChaCha.... :)