Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forum-strona gowna

ale mi bylo przykro

Polecane posty

Gość forum-strona gowna

poczatki znajomosci z chlopakiem, oboje juz jestemy dorosli po 20tce troche Ktoregos dnia zaprosil mnie do swoich rodzicow, on juz mieszka osobno. No i poznalam ich, potem kilka wizyt u nich. Jakies obiady itd Podczas jednej wizyty jego matka zwrocila sie do mnie imieniem jego eks Poczulam sie okropnie A potem zaczela o niej mowic jaka to fajna dziewczyna mila itd Po wyjsciu od nich - powiedzialam, ze mi sie to nie podobalo A moj chlopak stwierdzil, ze moze jego mama wolala tamta a nie mnie W ogole nie widzial w tej sytuacji nic niewlasciwego Dla mnie to porazka jakas Brak kultury i oglady

Gość kiep, pieczara
okropne zachowanie:O

Gość maroo
moze nie podobasz sie jebo matce (pod wzgledem zachowania) ale ostateczny wybor do chlopa nalezy;)

Ale chujowa sytuacja :-o Współczuję, od razu powinien delikatnie dać mamie do zrozumienia że nie życzy sobie żeby mówiła o jego byłej. Ale widocznie mu to nie przeszkadzało...

Gość do maroo
chlopie czasy sredniowiecza minely !! a moze to ona sobie zdecyduje czy chce byc z nim Ja patrzac na matkę to poważnie bym się zastanowiła Jak dla mnie zachowanie nie do przyjęcia, jak napisał ktoś wyżej okropne

Nie polubisz teściowej, bo jej się podobała ex syna? Rozumiem, że kobiety są bardzo emocjonalne, ale żeby przez jedna niezręczną sytuację kogoś skreślać?

Gość alicja z krainy
jest to problem zapraszam Cie na moj topik pt teściowa wrrrrrrrrrr jako już żona dam Ci radę, poobserwuj jego matkę, żebyś potem nie miała takich akcji jak ja :(

Gość zalamannana
mama mojego chlopaka z kolei jest rowna babka, nigdy nic od niej przykrego nei uslyszalam, choc z reguly znam zycie i wiem ze tu usmieszek, tam usmieszek a i tak mysli swoje, moze odbieram tak ludzi bo na wiekszosci wlasnie w taki sposob sie przejechalam, ale coz. Bardzo ja lubie i szanuje, nie raz nie dwa mi pomogla, mam nadzieje ze tak zostanie.

Gość pociesz sie
ze moja ex j...ta tesciowa bardzo czesto wspominala byla mojego (nie zone tylko wieloletnia przyjaciolke) chciala mi pokazywac albumy z ich wspolnych wczasow itd. Tamta byla bardzo ulegla i we wszystkim jej przytakiwala,a ja mam zawsze swoje zdanie i dlatego mnie nie trawila b o kolo niej nie skakalam.Tylko ,ze nie docenila mojego charakterku,jak ktoregos dnia powiedzialam,ze z moim bylym mezem tez mam wiele fajnych zdjec i chetnie moge pokazac.I juz znienawidzila mnie na amen ,tylko ,ze ja sie debilnymi ludzmi nie przejmuje,czego i Tobie zycze.Jak ktos nie ma kultury to trzeba omijac szerokim lukiem i czesc.