Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje przemyslenia

odnosnie przeszłosci seksualnej

Polecane posty

Gość moje przemyslenia

wiadomo ze atrakcyjni mają więcej związków od przeciętnych osób ale w tym wszystkim najgorzej mają facecinie koniecznie brzydcy ale zwyczajnia z charakteru spokojni , z zainteresowaniami,itp którzy czesto nie mieli nawet dziewczyny ze względu na to ze są spokojni oni są brani pod uwage tylko wtedy gdy kobieta chce sie ustatkowac czyli taka po kilku związkach i czesto z dzieckiem bo nawet nudna przeciętna dziewczyna woli faceta rozrywkowego choc ten spokojny wcale nudny nie musi byc więc nasmiewanie sie z facetów którzy mają xx lat i nie mieli dziewczyny jest nie na miejscu bo poprostu są zle postrzegani i spychanui na margines. to teraz napiszcie jak sie ma czuc ten facet spokojny kiedy po jakims czasie dziewczyny sobie o nim przypominają kiedy jest czas na ustatkowanie . i gdy takiemu facetowi przeszkadza ze interesują sie tylko takie przechodzone to jak ma sie czuc?? wiadomo ze to kobiety podejmują ostatnią decyzje i wybierają faceta moze warto sie troche zastanowic a nie isc na ilosc . i jeszcze jedno z czego ci normalnie wyglądający spokojni faceci mają wybierac sobie dziewczyny??

Gość to zalezy
jak ma sie czuc? ma olac te chcace sie ustatkowac, a sam ma teraz sobie wybierac. one wtedy wybieraly, to teraz ty sie rozgladaj za kims wartosciowym. nie bierz byle czego, teraz niech cie w d pocaluja. :)

Gość to zalezy
co do ostatniego zdanie, bo szczerze, to nie doczytalem - nie wszystkie takie sa i na pewno znajdzie sie jakas atrakcyjna, ktroa nie leciala na tych rozrywkowych, tylko moze wlasnie na takiego czekala, a takich jest mniej.

Gość facet co nie mial
dziewczyny jest dla kobiet zerem

Dlaczego niby to kobiety dokonują ostatecznego wyboru? Jeżeli potrafisz się zachować, to możesz sprawić, żeby tak myślała. Poza tym coraz częściej słyszy się, że faceci robią się coraz bardziej jak kluchy. I to prawda. Więc przestań gadać i bądź po porstu facetem.

Dopóki się nie pogodzisz, że przeszłości już nie ma będziesz zacietrzewiony jak nasi politycy. Zazdrość i żal tylko niszczą. Wiem co mówię, zatrułem siężółcią...

Gość szukaj dziewicy

Gość a kogo prawiczek ma szukac

Dziewictwo i prawictwo są w sposób nienaturalnie fetyszyzowane, a chodzi o to, żeby znaleźć po prostu pasującą osobę.

Gość Greta Garbooo
Ja mialam wlasnie takeigo spokojnego, co niby nie mial wczesniej dziewcyzny. Pokazlaam jak to fajnie i zapragnął sprobowac z inną, bo przeciez nie wie czy to jest to.

Gość krucha istota
To może też się wypowiem w temacie. Otóż, mam 26 lat i jestem dziewicą z wyboru, okazje mam, ale nie to jest w życiu najważniejsze. Poza tym, mało który facet teraz ma wartości i prawdziwy szacunek do kobiet. Widzę jak ciężko mają koleżanki :( i trudno mi zaufać komukolwiek kto mówi mi komplementy. Życie można godnie i dobrze przeżyć bez związku, a dzieląc się dobrem z innymi. Pozdrawiam niedowiarków :)

Gość do Greta Garbooo
bo pewnie sama dziewica nie bylas

Gość do popieprzony
trudno zeby dla niedziewicy odpowiednia osoba byl prawiczek

Gość krucha istota
Jest sporo dziewczyn niedoświadczonych, spokojnych, tak jak i facetów, tylko pewnie nie rzucają się tak w oczy, jak te pewne siebie, odważne, 'umalowane'. Wiele zależy od tego, w jakich kręgach się obracasz :) Ja widocznie znam i lubię kręgi Obcych, Yeti i innych Ufolków :D

Gość krucha istoto
pewnie niewielu znasz prawiczkow, z kolei prawiczkom ciezko poznac dziewice, bo te 2 kregi sa jakos rozrzucone :(

Gość Greta Garbooo
do Greta Garbooo nie zauwazylam zeby autorowi chodzilo o przeszlosc taka zerową. Moj byly mial wiecej przygod niz ja zwiazkow. Bo walsnie nie mial ani jednego związku.

Czy możemy przyznać, że poza faktem odbycia inicjacji seksualnej istnieje jeszcze coś takiego jak osobowość i charakter? Bo jeśli tylko prawictwo i dziewictwo ma znaczenie to ja rezygnuję z dyskusji. :)

Zgadzam się z popieprzonym :P Nie ma sensu dobierać partnera na podstawie jego przeszłości seksualnej, ale tego jaki ma charakter i podejście do życia.

Gość krucha istota
Znam trochę porządnych prawiczków, ale jednak wielu jest bardzo młodych, choć i takich porządnych ok. 35 też znam :) Są atrakcyjni ale zajęci pracą, pasjami i nieśmiali do kobiet. Nie mają poczucia bezpieczeństwa, stabilizacji. Zwykle są to ludzie, którzy mieli ciężko w domu rodzinnym i boją się, że powtórzą historię. Znam też przystojniaków, ok. 38 , którzy mieli w życiu tylko 1 kobietę -swoją żonę, a po unieważnieniu małżeństwa, nie chcieli przygód, bo mają zasady. Cóż, tak też bywa, pewnie dołączę do ich grona za parę lat :)

Gość do popieprzony
kobiety ktore z kims spaly uwazaja prawiczkow za mieczakow i nieudacznikow

Gość krucha istoto
musisz byc bardzo wrazliwa i dobra osoba :)

Gość krucha istota
Tak, jestem bardzo wrażliwą osobą, więc nie dla mnie miłosne perypetie, cóż, życie się na tym nie kończy :) A do oczekujących na swoje "szczęście" powiem, że wszystko ma swój czas w życiu, a cierpliwy dwa razy zyskuje i trafi swój na swego, więc nie traćcie nadziei :) A do tego czasu uczcie się przyjaźni i cieszcie się tym, co macie, bo życie jest cenne na każdym jego etapie. Samotność też ma swój sens, uczy człowieka pokory, szanowania ludzi i każdego gestu dobrej woli... Pozdrawiam Wszystkich :)

Gość po sobie powiem..
że dziewice wcale nie przepadają za babiarzami, niby dlaczego, żeby je wykorzystali i rzucili? chyba nie po to się szanują.... Wyjątki na pewno są, ale nie uogólniajmy

Gość Cynamnowa Laleczka
Mialam faceta ktory byl babiarzem i skurwysynem, ale nie dlatego, ze takich lubie, tylko, ze bylam dobra i naiwna, a on wprawdzie nigdy nie wygladal na spokojnego, ale swietnie gral wiernego i o dobrym sercu. Kiedy "doroslam" emocjonalnie i zrozumialam ze ludzie niekoniecznie sa tacy jak sie przedstawiaja, wybralam "spokojnego", ale nigdy mi nie przeszkadzal jego brak doswiadczenia seksualnego, i nie przesadzajmy, jeden byly facet w wieku 28 lat to tez wcale nie jakos duzo

Gość do Cynamnowa Laleczka
a on byl prawiczkiem w pelni? w wieku 28 lat? w tym wieku byc prawiczkiem?

Gość niedziewice nie chca prawiczko

Gość przeszlosc jest wazna