Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ares128

Nie wiem co mam myśleć o mojej dziewczynie:(

Polecane posty

Gość ares128

Cześć wszystkim mam taki kłopot jestem z moją dziewczną 9miesięcy wszystko jest ok dobrze sie nam układa ufamy sobie często słysze od niej czułe słowa ze nie widzi świata poza mną i ze kocha ale mam problem jestem o nią zazdrosny dowiedziałem sie tez od niej ze jej rodzice mnie nie lubią o wszyskim mi mów ale chodzi tu o tą zazdrość chce iść z koleżanką na dyskoteke chciałem iść z nią ale powiedziała ze chce raz na jakiś czas wyjść z kolezankami uparła sie ze pujdzie nie chce jej puścić pomocy co mam robić!!!

Gość xhamster proponuje zamiast
redtube

Takich typków jak Ty, co to stwarzają problemy o wyjście na imprezę bez niego, rzucałam i rzucam w oka mgnieniu. I jej poradziłabym to samo... Daj sobie na luz, to że jesteście razem nie oznacza, że musicie zawsze robić to samo, i wszędzie wychodzić razem. Ja bym chyba oszalała :o

Gość eeeehhhhhh
człowieku, czy Ty potrafisz używać znaków interpunkcyjnych??? Typu kropka (.) lub przecinek(,)???

miłość miłością, ale nie wszystko się kręci wokół ciebie. Idź z kolegami na piwo albo pograj w piłkę,poczytaj książkę, pojeździj na rowerze, idź na ryby i nie stresuj sie.