Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja z krainy

teściowa wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Polecane posty

Gość alicja z krainy

ale się zdenerwowałam !! byliśmy na zakupach I akurat na wyprzedaży były fajne buciki Mąż stwierdził, ze muszę je miec, bo są śliczne I kupił mi je w prezencie Lubimy sobie oboje robić prezenty tak bez okazji Po zakupach wstąpiliśmy do jego rodziców, jak się żegnaliśmy przy samochodzie to mąż mówi do matki: patrz mamo, jakie fajne buty kupiłem żonie Sliczne prawda? A ona z krzykiem: to matka w dziurawych chodzi a ty nie kupisz matce tylko Nie dokonczyla pobiegla do domu i pokazuje mu buty ....... Dodam, ze buty byly przytarte ale nie dziurawe *zreszta tesciowa ma cala szafe butow .... Na pewno wiecej niz ja

Gość b bvmv vvvdd
teściów nie zrozumiesz, głupia baba i tyle, to co facet musi kupować wszystkiego sztuk 2:o no bez przesady

Gość alicja z krainy
no jej nie pojme Jeszcze jak krzyczala doslownie sie darla az sie czerwona na twarzy zrobila Nie wiem czy chce tam jeszcze kiedykolwiek pojsc

Gość staszek prawie spod mopolowego
fiu fiu to ci sie trafila suka niemila Bedzie jeszcze gorzej! zobaczysz Jak jestescie swiezo po slubie to sie dopiero zacznie ! !!

Gość alicja z krainy
maz nic jej nie powiedzial A ja jemu tez nic Zatkalo mnie Potem poruszylam temat To upieral sie, ze nie chciala mi zrobic przykrosci, tylko sie z mezem poklocila (ojcem mojego meza) i w ten sposob jemu chciala dokuczyc Dla mnie wyjasnienie bardzo metne Zreszta powiedzialam mu, ze jego wytluamczenie wg mnie jest beznadziejne i ze uwazam, ze byla chamska wobec mnie On nadal sie upiera, ze ona nie chciala mi nic zlego powiedziec i ze to przeciwko tesciowi bylo skierowane

Gość no jasne nie miala nic
zlego na mysli, te ich tłumaczenia. Twardo i otwarcie mów że to cie zabolało i nie wazne czy chciala zrobic cie przykrość czy nie.

Gość anette111111
może menopauze ma i jej przejdzie. Wyluzuj. Ja nie takie akcje z teściową przechodziłam i jedną i drugą:-) grunt to przeczekać fochy i nie dać się sprowokować