Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pipipipipipipi

Czy moje nogi nie są za chude ??

Polecane posty

Gość lkdd
pokaz zdjecie jak stoisz bo ciezko ocenic

Gość anusssss
sa szczuple ale proporcjanalne do reszty ciala- bo po zdj widac ze tez jestes szczupla, wiec przy takiej sylwetce sa w sumie ok

Gość pipipipipipipi
wydawało mi się, że za chude, jak widzę nogi innych dziewczyn

Gość a goo goo
Są śliczne :) Tak trzymać!

Gość pipipipipipipi
no to się cieszę, że jednak nie są zbyt chude :) dzięki

Gość katalizatorr
ciesz sie ze masz takie zgrabne nozki ;)

Gość JebakJeb2000
pokaż tzipkę co mi po nogach

Gość szczery julek
grube i krzywe są te twoje kopyta.

chudeeee?????? ja bym powiadziala bardzo w normiea sa ludzie ktorzy by ci jeszczepowiedzieli ze za grube-nie ze zlosliwosci taka maja percepcje...chociazzmoja chyba tez cos nie tak,bo ja mam chudze od ciebie i wg mnie moje sa w normie...ale skoro wszyscy uwazaja ze twoje sa w normie a ty jeszcze sie zastanawiaszczy nie za chude..no to zemna naprawde chyba nie halo:)

Gość ciepły strumień
za chude do czego? jak do orania pola po założeniu chomąta to za chude zdecydowanie - z takimi patykami pola nie zaorzesz a jeśli tylko do rozłożenia na bok przed ostatecznym jebbaniem to mogą być ... byle byś za mocno nie wierzgała kolanami, bo trochę kościste masz

Gość pipipipipipipi
Germaine Geer Ostatnio byłam w centrum handlowym i spoglądając na nogi innych dziewczyn stwierdziłam, że moje są chyba trochę za chude, choć może mi sie wydaje, dlatego lepiej zapytać kogoś innego, obcego najlepiej. Wg mnie szczupłe nogi są fajne, ale patyki już nie :) Wiedziałam, że wypowiedzą się impotenci. szczery julek Za grube, na pewno nie; a kopyta mają ssaki kopytne, a nie ludzie, to wiedza dzieci w podstawówce, a ty im inteligencją nie dorównujesz swoją wypowiedzią. ciepły strumień Za chude ogólnie, a nie do czego. Nogi rozkładam tylko przed swoim facetem, ale jego o opinię nie ma co pytać, bo przeważnie kazdy facet twierdzi, że jego kobieta jest dla niego ideałem itp. A ja wam cycków itp. nie pokazuję, żeby się dowartościować, tylko zadałam normalne pytanie w oczekiwaniu na normalną odpowiedź. A jeżeli masz jakiś problem z sobą to masz pecha, nie musisz się wyżywać na innych.

Za chude na pewno nie, w sumie mam podobne, ale czesciej staram sie latac na wysokim obcasie, to jednak wyglada lepiej ;)

Gość pipipipipipipi
Chłopak mnie namawia na wysokie obcasy, ale łatwo się mu gada, bo to nie on ma w nich chodzić :)

Gość footfetishmen
Jak dla mnie przychude. Ale stopy to masz całuśne!! 😘

Gość pipipipipipipi
Dla jednych za chude, dla innych znów są ok. czyli to kwestia gustu :) footfetishmen dzięki :) na stopy nie narzekam :)

no bo są ok no i Twojemu facetowi też się podobają ,a Ty też nie narzekasz na nie, więc wszystko gra;)