Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda342e3

Czy taka miniówka wystarczy aby... [FOTO]

Polecane posty

Nie każdy. Na większości imprez są kobiety znacznie bardziej gustownie ubrane i to do nich zwykle startuję, więc pewnie nawet byśmy się nie spotkali. Zresztą nie widzę powodu, żeby ryzykować, że jakiś znajomy mnie z Tobą zobaczy i będzie sobie robił głupie żarty.

Gość nie-znacie-mnie
Po co zadawac tak idotycznie pytania? Pojdziesz z tylkiem na wierzchu i przekonasz sie, kto i jak szybko na Ciebie poleci. Ja mysle, ze moze sie do Ciebie ustawic nie 1 lecz kolejka facetow ;) - ale beda to faceci Twojego pokroju. Zreszta trudno ich nazwac facetami. Ty zamiast mozgu masz tam w srodku drugą dupe i nia myslisz. Dla mnie w zyciu najwazniejsze jest, aby sie rozwijac i intelektualnie cos soba reprezentowac. Wiele razy slyszalam, ze jestem sliczna, ale w to nigdy nie wierzylam. Pewnie bedziesz chciala napisac, ze mnie nie chcieli zdolowac i klamali. Mozliwe, ja i tak nigdy w to nie wierzylam, a pochwal do dzis nie nawidze. Choruje na bulimie od 10 lat i wole rzygac do konca zycia. Trudno sie pogodzic z tym, ze ludzie cenią nas tylko za wygląd, a nie za to, kim jestesmy. A ja wierze, ze nie jestesmy tylko cialem. To dla mnie niepojete, ze mozna zachowywac sie, jak kur... i jak ktos tu, juz stwierdzil - dobrze sie bawic. Wole byc cnotką do konca zycia, niz kims kto nawet nie rozumie, co sie do niego pisze. Wole tez nie wyzdrowiec i zniknac, ale Ty tego nie zrozumiesz. Chyba drodzy Panstwo, juz spostrzegliscie, ze ta Pani nie ma zadnych rzeczowych argumentow na to, co probujecie jej uswiadomic. I co wtedy robi? Zarzuca Wam, ze ogladacie Wojewodzkiego! Pewnie sama tak robi ;) Albo cytuje slowa, byc moze piosenki lecz sadze, ze to raczej jej nazwisko "mniej, niz zero". Dlaczego niby chcesz dyskutowac tylko z facetami. Kobiecie nie potrafisz odpowiedziec? Nie umiesz myslec? A moze wolisz sie wykrecic i stwierdzic, ze Ci sie nie chce? ;) No tak, zachowaj energie na seks. Powodzenia w zyciu.

Gość nie-znacie-mnie
* nienawidze Przepraszam za literowke. Tak bardzo sie boje, ze ta madra i piekna Pani (autorka) zmiesza mnie za niego z blotem. Sama z pewnoscią zadnych bledow nie popelnia... Zrozum Kochanie, nie chce, by do mojej bulimii doszla jeszcze depresja. Nastepnym razem klekajac nad kiblem, wyobraze sobie Ciebie. Wierze w symbolike. Mozesz sie smiac, ale kto tu jest naprawde dziecinny? A choroba psychiczna pojawia sie nie dlatego, ze ktos jest wariatem lecz ma bogate zycie wewnetrzne. To zycie ciezko uporzadkowac. Zawsze czulam sie gorsza ludzi, ale dziekuje... Juz sie tak nie czuje. Jest ktos od kogo, jednak jestem lepsza :-) DZIEKUJĘ!

nie mam nic do stroju jest ok i napewno super wyglada na zgrabnej dziewczynie,ale... nie wydaje mi sie odpowiedni dla męzatki, raczej dla panienki szukającej wrażeń, ja takie coś nosze ale tylko w domu, mąz by mnie tak nigdy nie wypuścił, a ja lubie prowokujący styl:)